Binaire Opties Portal

10Trade beoordeling

10Trade beoordeling

Waarom de 10Trade beoordeling op 6 staat

Onze 10Trade beoordeling kan onder de lezers rekenen op gemengde reacties. We zien uiteenlopende meningen, vooral als er wordt gekeken naar de positie die de 10Trade beoordeling heeft gekregen tussen de concurrenten. Hierover worden dan ook nogal eens wenkbrauwen opgetrokken door beleggers die op onze website landen. Vandaar dat we graag in een toelichting uitleggen waarom we de zesde positie hoog genoeg achten voor de 10Trade beoordeling.

10Trade beoordeling is zeker niet slecht

Plaats 6 klinkt misschien alsof de 10Trade beoordeling negatief zou zijn, maar dat is zeker niet het geval. Met 4 uit 5 sterren kun je concluderen dat deze binaire opties broker als nieuwkomer op de markt het zelfs uitstekend doet. We noteren dan ook een hoop positieve punten in ons verhaal. Zo zijn we zeer te spreken over de nette website die in goed Nederlands geschreven is. Ook kun je gemakkelijk toetreden met een minimum inleg van 200 euro. Bovendien kun je eenvoudig storten via iDEAL, creditcards en e-wallets, en krijg je een bonus. Nadat je bent aangemeld, heb je een mooi SpotOption platform tot je beschikking met een keur aan optiesoorten en meer dan genoeg onderliggende waarden. Een hoop goede kanten dus aan deze binaire opties broker. En zo noteren we nog veel meer pluspunten die eruit springen in de 10Trade beoordeling.

Maar 10Trade beoordeling is ook zeker niet de beste

Toch lees je in onze 10Trade beoordeling ook steken die de binaire opties broker laat vallen. Veel negatieve punten komen neer op hetzelfde: de informatievoorziening laat te wensen over. Zo weten wij dat je met iDEAL kunt betalen, maar vind je die informatie nergens terug. Ook krijg je geen enkele informatie over de bonusstructuur en de accounts die je kunt openen. Tot slot vinden we het jammer dat – en dat komt mede door SpotOption – de broker weinig onderscheidend is. Maar al met al is dit niet een heel zware dobber voor de 10Trade beoordeling.

Lees ons hele verhaal over deze broker!

Voor meer informatie lees je de gehele 10Trade beoordeling. Klik hier om naar de volledige 10Trade beoordeling te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>