Binaire Opties Portal

3 Dingen die geen winst opleveren

3 Dingen die geen winst opleveren

Bij het binaire opties handelen komen we nog steeds veel beleggers tegen die tegen beter weten in vertrouwen op zaken die niet helpen. Ze vertrouwen op zaken die moeten helpen winst op te leveren. In werkelijkheid leveren die zaken echter niets op. Waar we het precies over hebben? Lees hieronder de 3 belangrijkste dingen die geen winst opleveren.

Geluksbrengers

Het maakt niet uit wat je gebruikt: een hoefijzer, klavertje 4, of dat shirt dat je droeg op die dag dat je van 40 euro 1.000 euro maakte dankzij een reeks succesvolle trades. Sommige beleggers verzinnen de gekste dingen om hun succes aan op te hangen. Ze wijten elke winst aan hun geluksbrenger, en vergeten dat ze ook trades verliezen in het bijzijn van dit object. In werkelijkheid steekt de zaak heel anders in elkaar, en draait beleggen om inzicht, timing en kennis van zaken.

Goedbedoeld advies van een goedbedoelende vriend

Wie maakt het niet mee: je bent op een verjaardag of andere festiviteit, en een vriend, oom of andere bekende fluistert je de ‘tip van de eeuw’ in. Het is hartstikke vriendelijk bedoeld, maar wat moet je ermee? Alleen als deze persoon een beursmiljonair is, valt het advies in overweging te nemen. Anders kun je er beter vriendelijk voor bedanken, en het daarbij laten. Deze adviezen zullen je eerder verlies dan winst opleveren.

Nieuws over iets dat is gebeurd

Het nieuws volgen is een essentieel onderdeel van binaire opties handelen. Maar waar let je op als belegger? Juist: op de dingen die staan te gebeuren. Nieuws over dingen die al zijn gebeurd, is oud nieuws. Daar ga je geen trades meer op winnen. Kijk dus naar het nieuws dat op stapel staat (bijvoorbeeld de publicatie van kwartaalcijfers, de verandering van een wet) en probeer daarop in te spelen.

Beginnen met binaire opties?

Binaire opties beleggen begint met de juiste broker vinden. Voor ons is dat anyoption. Geen andere broker combineert zo veel handelsmogelijkheden met zo’n goede en overzichtelijke handelsomgeving. Lees meer over anyoption.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>