Binaire Opties Portal

5 redenen om een Optie24 account aan te maken

5 redenen om een Optie24 account aan te maken

Waarom bij Optie24 een account aanmaken? 5 redenen

Optie24 staat al enige tijd bovenaan in onze lijst van binaire opties brokers. Daar hebben wij zo onze redenen voor. Deze kun je uitgebreid lezen in onze volledige review van deze binaire opties broker, maar je kunt ook hieronder kijken. Daar staan namelijk 5 redenen om een Optie24 account aan te maken.

1. Optie24 heeft de laagste minimale storting

Voor veel beginnende beleggers is de drempel om te gaan handelen nog best hoog. Dat is ook niet zo gek, als je 200, 300 of soms zelfs 500 euro moet betalen om te ‘mogen’ handelen. Deze Rotterdamse broker heeft dat goed begrepen. Je hebt daarom maar 50 euro nodig om een Optie24 account aan te maken.

2. Daar krijg je ook nog eens de hoogste bonus over

En zo’n Optie24 account is verre van karig. Krijg je bij de meeste brokers over de minimale storting 20, misschien 30 procent bonus? Of misschien zelfs helemaal geen bonus? Bij Optie24 krijg je altijd 100 procent bonus, ook al stort je slechts 50 euro!

3. Optie24 wordt AFM gereguleerd

We hebben vastgesteld dat je veel krijgt voor weinig, zoals we het graag zien. Maar hoe zit het met de veiligheid en betrouwbaarheid? Als je voor een betrouwbare broker gaat, is het goed om te weten dat Optie24 AFM gereguleerd wordt. Daarmee bemachtigt deze broker een belangrijke vergunning die het betrouwbare karakter van de dienstverlening alleen maar meer onderstreept.

4. Je hebt alle gemakken van een Nederlandse broker

Voor velen vaak net zo belangrijk als de bovenstaande pluspunten, zijn de gemakken die je bij een broker hebt. Nederlandse site? Is aanwezig. iDEAL? Kun je als betaalmiddel gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een (be)taalbarrière hebt, als Nederlander kun je gemakkelijk met deze broker uit de voeten!

5. Uitbetalingen gebeuren binnen 24 uur!

Nog een uniek voordeel in deze markt: binnen 24 uur worden je winsten uitbetaald. Bij andere brokers is dat nog wel eens lang wachten geblazen. Een fijne bijkomstigheid, dus.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze binaire opties broker? Lees dan onze volledige review van Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>