Binaire Opties Portal

Binaire opties account aanmaken: 5 stappen

Binaire opties account aanmaken: 5 stappen

Hoe moet ik een binaire opties account aanmaken?

Binaire opties handelen begint met een binaire opties account aanmaken. Dat is het beginpunt. Daarin staan jouw gegevens en daarop staat ook het geld dat je stort en – hopelijk – wint. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Het is heel eenvoudig en wijst zich over het algemeen vanzelf, maar voor de zekerheid hieronder 5 stappen voor een binaire opties account aanmaken.

1. Kies een binaire opties broker

Een binaire opties account aanmaken begint met het vinden van de juiste broker. In ons overzicht van binaire opties brokers zie je meer informatie en kun je doorklikken naar onze review van een specifieke broker. Zo kun je de juiste keuze maken. In dit verhaal volgen we de stappen van anyoption. In de praktijk is dit proces per broker ongeveer hetzelfde.

2. Vul op de homepage de eerste gegevens in

Op de homepage zie je direct een invulformulier waar je je eerste gegevens kunt invullen. Vul deze velden allemaal in. Vergeet ook niet het vakje aan te vinken waarin je de voorwaarden accepteert (na ze gelezen te hebben).

3. Klik op Account Openen

Onder het formulier zie je een grote gele knop waarop staat ‘Account openen’.  Bij andere brokers kan de knop een andere kleur en tekst bevatten. Zorg dat je altijd op de knop onder het formulier klikt.

4. Vul de overige gegevens in

Je wordt naar een volgende pagina gebracht, waar je nog wat gegevens moet invullen. Sommige brokers zullen je direct om aanvullende documenten vragen, zoals een kopie identiteitsbewijs en een bewijs van adres. Dit is om je account extra goed te beveiligen tegen fraude. Het werkt dus in je voordeel om hieraan mee te werken.

5. Stort geld op je account

Als alle gegevens zijn ingevuld, kun je geld op je account storten. Houd rekening met het minimumbedrag dat je moet storten (bij anyoption is dat 200 euro) en een eventuele bonus die je wellicht handmatig moet activeren. Kies de betaalwijze die jij het handigst vindt en rond ook dit proces af. Daarna kun je beginnen met handelen!

Open nu je account!

Nu ben je klaar om te gaan handelen! Zelf proberen? Klik hier om naar anyoption te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>