Binaire Opties Portal

Binaire Opties Broker van het Jaar 2015

Binaire Opties Broker van het Jaar 2015

Wie wint de prestigieuze Binaire Opties Broker van het Jaar verkiezing?

Voor de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 verkiezing hebben we het dit jaar eens helemaal anders aangepakt. In plaats van alleen maar zelf de plusjes en minnetjes tegen elkaar af te strepen en tot een slotconclusie te komen, vroegen we jullie, de beleggers die dagelijks met onze brokers van doen hebben, om mee te denken en te stemmen op jullie favoriet voor de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015. Lees hieronder welke broker de virtuele bokaal in ontvangst mag nemen.

Goed jaar voor binaire opties

De markt van binaire opties heeft weer een jaar bewezen dat er nog meer dan genoeg terrein te winnen is voor deze financiële instrumenten. Niet alleen op het gebied van innovatie bij brokers, maar ook daarbuiten gingen de ontwikkelingen snel. Een van de hoogtepunten was wat ons betreft de introductie van EuroTrader, een unieke handelstool die adviseert bij het handelen in binaire opties op valutaparen. Lees hier meer over EuroTrader.

Is de rek eruit?

De vraag die onmiddellijk rijst na het lezen van bovenstaande, is: hoeveel rek zit er nog in de markt? Is deze al verzadigd en heeft iedere belegger zijn plekje bij de broker wel min of meer gevonden? We willen niet teveel weggeven van onze vooruitblik op 2016, maar de rek lijkt er nog lang niet uit. 2016 wordt waarschijnlijk een nog beter jaar!

Wie is Binaire Opties Broker van het Jaar 2015?

Dan wordt het nu toch echt tijd om onze Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 aan te kondigen. We konden er niet omheen. Zowel wij als onze bezoekers waren het er bijna unaniem over eens: de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 is Optie24! Dat Optie24 AFM gereguleerd is, speelde daar flink in mee. Maar ook de hoge bonus in combinatie met de lage instap maakte de keuze al makkelijker. Tel daar nog de fijne handelsomgeving bij op, en het was eigenlijk een no-brainer. Dus Optie24, gefeliciteerd! Jullie zijn Binaire Opties Broker van het Jaar 2015!

Wie wint het handelsaccount met 500 euro?

De winnares (ja, het is een vrouw!) van het handelsaccount is Janice de V.! Gefeliciteerd Janice, we nemen contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating