Binaire Opties Portal

Broker van het Jaar 2015

Broker van het Jaar 2015

Stem mee op de Broker van het Jaar 2015!

Het einde van het jaar nadert, en dat betekent 3 dingen: terugblikken, vooruitblikken en prijzen uitdelen! Dat laatste willen wij graag in samenwerking met jou, de lezer, doen. Wie moet volgens jullie de Broker van het jaar 2015 worden? Ook jij kunt met deze verkiezing een mooie prijs winnen. Lees hieronder meer.

broker van het jaar 2015

De verkiezing

Voor de verkiezing van de Broker van het Jaar 2015 hebben we gekeken naar de brokers op onze website. Het is natuurlijk eenvoudig om daarvan de nummer 1 te pakken en die direct te kronen. Echter willen wij het anders aanpakken. Wij willen jouw mening horen. Om je extra te stimuleren mee te stemmen op de Broker van het Jaar 2015, hebben we hier een mooie prijs aan gekoppeld.

De prijs

Geef dus in de comments aan wie volgens jou tot de Broker van het Jaar 2015 gekroond moet worden, en maak kans op een mooie prijs. Als de broker van jouw keuze wint, krijg je van ons een account met 500 euro bij de winnende broker! Mocht je al een account hebben bij deze broker, dan storten we daar 500 extra handelstegoed bij.

De shortlist

Niet alle brokers op onze website komen in aanmerking voor de titel Broker van het Jaar 2015. Ruim de helft heeft de eindronde van de verkiezing niet gehaald. Na veel wikken en wegen en uitgebreide redactievergaderingen zijn we tot de volgende shortlist gekomen (in alfabetische volgorde):

Stem nu mee!

Wie van deze shortlist verdient volgens jou de eer om Broker van het Jaar 2015 te worden? Help de broker een handje door mee te stemmen en help jezelf! Want wie weet win jij dat felbegeerde handelsaccount met 500 euro handelstegoed. Laat dus jouw mening aan ons weten in de comments!

Volgende week worden de winnaar van de verkiezing en de winnaar van het felbegeerde account bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating