Binaire Opties Portal

Het belangrijkste nieuws van 2015

Het belangrijkste nieuws van 2015

Welk financieel nieuws sprong eruit?

Ook 2015 had behoorlijk veel financiële hoogte- en dieptepunten, waarbij vooral enkele nieuwsfeiten eruit sprongen. Wat waren, met het nieuwe jaar in aantocht, de nieuwsfeiten die een terugblik waard zijn?

Volkswagen verbaast vriend en vijand met Dieselgate

Als je zelfs het ‘’ haalt dankzij het gebruik van malafide software in je auto’s, heb je het bont gemaakt. En dat heeft VW inderdaad. Uit het VAG-concern lijken alleen luxemerken Bentley en Bugatti de dans te ontspringen. Zelfs het roemruchte Porsche werd op het schavot gebracht. Wanneer het einde van Dieselgate in beeld komt en of Volkswagen failliet gaat, moet nog blijken.

Olie en euro’s waren weinig waard

Tanken was een feest dit jaar, dankzij de laagste olieprijs in 5 jaar die kort geleden bereikt werd. Ook in 2016 wordt verwacht dat de olieprijs laag zal blijven, al zal de Nederlander dan weer meer betalen aan de pomp – de schatkist moet immers blijven rinkelen, dus de accijns gaat omhoog. Nog zo’n laagvlieger was de euro. Dit jaar was het weinig soeps voor de Europese munt, met dank aan de opkoopplannen van Draghi en het gedoe rondom Griekenland. Dat ondertussen de dollar sterker dan ooit leek, maakte de situatie op de valutamarkt alleen maar nog droeviger voor de Europese handelaar. Nee, wie euro’s te verkopen had, had in 2015 geen goed jaar.

EuroTrader bestormt de markt

Nog net op de valreep haalt EuroTrader een eervolle vermelding in ons nieuwsoverzicht. De nieuwe en volledig onafhankelijke handelssoftware is nog niet zo lang op de markt, maar is nu al een begrip in Nederland. Handel jij al met EuroTrader? Naar verluidt zijn er nog enkele gratis proefversies van de software te vergeven. Daarmee kun je de tool 3 maanden vrijblijvend gratis uitproberen. Pas daarna beslis je of je het volledige abonnement van 499 euro per jaar afsluit. Lees hier meer over EuroTrader.

Missen we nog iets?

Hebben we een nieuwsfeit over het hoofd gezien dat we niet hadden mogen missen? Vul ons overzicht aan met jouw grootste nieuws. Deel het in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating