Binaire Opties Portal

Van een demo account naar echt beleggen: profiteer van een bonus

Van een demo account naar echt beleggen: profiteer van een bonus

De meeste beginnende beleggers die voor het eerst aan de slag gaan op de beleggingsmarkt, maken eerst een demo account aan bij een online broker om te achterhalen of speculeren echt iets voor hun is en om te oefenen met het op de juiste manier inzetten van geld. Heb jij op dit moment een demo account en wil je dit account omzetten naar een echt account? Dan kun je profiteren van interessante bonussen. Welke bonussen dit zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste bonus krijgt, lees je in dit artikel.

Van demo naar echt: twee soorten bonussen

Wie zijn of haar demo account omzet naar een echt account, kan van twee soorten bonussen profiteren. De bonussen die je mogelijk kunt krijgen bij het aanmaken van een echt account, zijn de volgende:

  1. De welkomstbonus: de welkomstbonus is een vast bedrag dat je direct na het aanmaken van een account bij een online broker krijgt. Bij Plus500 is deze bonus bijvoorbeeld 25 euro, maar er zijn ook brokers die hogere bedragen hanteren of iets minder welkomstbonus geven.
  2. De bonus bij de eerste storting: als je echt gaat starten met speculeren, moet je geld op jouw account bij de online broker storten. Om je te belonen voor jouw keuze om echt geld te storten, krijg je bij veel brokers een bonus op de storting die je doet. Stort je bijvoorbeeld 100 euro bij Plus500,dan krijg je hier maximaal 30 procent bonus op en krijg je dus 130 euro op je rekening.

Niet alle brokers hanteren beide bonussen, maar vaak is dit wel het geval. Dit betekent dat als je overstapt van een demo account naar een echt account, je van beide soorten bonussen kunt profiteren.

De beste bonussen vinden? Vergelijk brokers!

Zoals al eerder vermeld, hanteren alle brokers weer andere bonusbedragen en bonuspercentages. Wil je de beste bonussen vinden? Vergelijk de bonusbedragen en bonuspercentages van diverse brokers dan met elkaar en vind de broker met de beste aanbieding. Lees wel even de voorwaarden van de broker in kwestie door, want sommige brokers hanteren zeer strenge voorwaarden bij het innen van de bonus. Kijk hier bij onze binaire opties brokers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating