Binaire Opties Portal

Goede voornemens voor beleggers in 2016

Goede voornemens voor beleggers in 2016

Hoe ga jij het nieuwe jaar nog beter handelen?

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd om de balans van vorig jaar op te maken en de leermomenten voor dit jaar te bekijken. In het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd, en dat heeft genoeg opgeleverd voor een aantal mooie voornemens voor 2016. Lees ze hieronder.

Altijd met mate

Drank, feesten, ongezond eten; alles doen we tegenwoordig met mate. Dat moet ook gelden voor beleggen. Zeker als je net bent begonnen met beleggen, is beleggen met mate belangrijk. Jaag niet je budget erdoorheen in 1 belegging, maar weet dat vermogensgroei een kwestie van moderatie is.

Geen overhaaste beslissingen

Ook geduld is een belangrijke eigenschap van de belegger. Wacht je kans af. Een gunstige afloop dwing je niet af. Een gunstige afloop herken je en daar handel je naar. En soms heeft zo’n situatie tijd nodig.

Gebruik je instinct

Net als elk ander lid van het dierenrijk, heeft de mens een instinct. Door de jaren heen hebben wetten, sociale regels en elektronica onze natuur tegengewerkt, en daardoor is het instinct ook een beetje naar de achtergrond verdwenen. Zoek je instinct en gebruik het! Bij beleggen is dit misschien nog wel belangrijker dan bij enig ander onderdeel in het leven.

Maar gebruik ook je hersenen

Houd je kop erbij! Dat klinkt heftig, maar de andere kant van de medaille is nog veel heftiger. Ga geen geld inzetten dat je niet kunt missen. Beleg niet op momenten dat je weet dat het niet goed is. Heb je geen idee wat je aan het doen bent? Gebruik een binaire opties adviestool of laat het handelen links liggen.

Deel je kennis en ervaring

Voor de oude rot in het vak – en voor de getalenteerde nieuweling – hebben we nog een laatste voornemen: deel je kennis en ervaring! Heb je een voornemen dat niet mag missen in deze lijst? Deel het in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating