Binaire Opties Portal

Run op aandelen zorgt voor stijging beurzen?

Run op aandelen zorgt voor stijging beurzen?

Aandelen enige dat nog op beurs rendeert

Investeerders die rendement zoeken op financiële producten (anders dan binaire opties), zullen waarschijnlijk massaal hun heil gaan zoeken in aandelen. Dit zal resulteren in een stijging van de beurzen, verwachten verschillende topeconomen.

Alleen aandelen

De top van de 3 grote vermogensbeheerders Schröders, Fidelity en Deutsche Asset & Wealth denkt dat alleen aandelen in de toekomst nog worden gezien als interessante investering, zo lieten de economen vandaag weten op een conferentie. Sterker nog, volgens econoom Keith Wade (foto) van Schröders worden beleggers “bijna gedwongen om in aandelen te stappen.” Het in Amsterdam gehouden evenement was georganiseerd door Sharpe Financial.

Goed dividend

Wade concludeert dat de lage rente het oninteressant maakt om nog geld in obligaties of een spaarrekening te steken. Zo valt alles af, behalve aandelen. Zijn collega’s Asoka Wöhrmann van Deutsche Asset & Wealth en Dominic Rossi van Fidelity beamen dit. Hun advies: houdt vooral de aandelen in de gaten van sterke bedrijven, met een goed dividend.

Beurzen stijgen

De omstandigheden zullen ervoor zorgen dat de beurzen de komende tijd verder zullen stijgen. Dit komt onder andere door het herstel van de economie. De Europese economie profiteert momenteel van een zwakke euro, die als drijvende kracht voor betere economische omstandigheden zorgt.

Geen opkomende markten

Niet alle stijgende economieën zijn interessant volgens de 3. Opkomende markten zijn nog steeds te risicovol om in te investeren. De hoogtijdagen van de opkomende landen die gestimuleerd werden door de florerende handel met China, is voorbij. Dit komt doordat de grondstofprijzen omlaag zijn gegaan en de Chinese economie minder krachtig aan het worden is.

Profiteer van stijgende beurzen!

Wat kun je als belegger in binaire opties doen om te profiteren van de stijgende beurzen? Simpel: beleg binaire opties op beurzen. Zo kun je bijvoorbeeld binaire opties AEX handelen. Dit kun je doen bij verschillende brokers, waaronder abcOptions. Je stapt al in voor 200 euro en krijgt direct 30 procent bonus! Handelen in binaire opties kan zelfs al vanaf 10 euro per trade en je rendement loopt op tot boven de 80 procent!

Lees meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>