Binaire Opties Portal

Reyer Roseboom

Reyer Roseboom

Gebruikers

Hoe Reyer Roseboom met een simpel systeem veel geld verdient

Reyer Roseboom is een van de succesverhalen uit de wereld van de binaire opties. Deze 35-jarige man uit Utrecht verdient wekelijks 2300 euro naast zijn salaris. En dat allemaal dankzij het handelen in binaire opties. Maar Reyer Roseboom is niet zoals vele anderen. Veel beleggers stoppen namelijk hun geld in een binaire opties handelstool. Maar Reyer niet. Hij heeft namelijk een eigen strategie ontwikkeld. En het mooie is: iedereen kan handelen met deze strategie. Lees hieronder meer over Reyer Roseboom.

Reyer Roseboom in het kort

Wat weten we van Reyer Roseboom en zijn strategie?

 • Verdient 2300 euro per week
 • Strategie die iedereen kan leren
 • Geen extra kennis voor nodig
 • Inloggen, storten, handelen, winst!

Probeer het zelf!

Geldnieuws interviewt Reyer Roseboom

Het verhaal van Reyer Roseboom blijft niet onopgemerkt in de media. Tegenover redactrice Ting Visbeen doet hij zijn verhaal. Zo zegt Reyer: “In het begin dacht ik dat dit niks voor mij zou zijn. Ik had helemaal geen financiële kennis … Al snel kwam ik erachter dat je met binaire opties geen ervaring nodig hebt!” Hij begin dus net als de meeste binaire optie beleggers: zonder kennis en ervaring. Maar hij deed iets wat velen niet doen: doorzetten. Zo vertelt Reyer Roseboom verderop: “Na veel onderzoek vond ik een zeer eenvoudige en effectieve handelsstrategie die bij 90% van mijn trades werkt.”

reyer roseboom

Waarom beginnen met binaire opties?

Het verhaal van Reyer Roseboom is zeer herkenbaar voor velen van ons. Hij en zijn vriendin werken hard, maar onderaan de streep blijft er weinig over. Zeker als ook nog hun zoontje geboren wordt. Reyer zoekt een manier om extra geld te verdienen. Hij wil namelijk een beter leven voor zichzelf en zijn gezin. Maar dit moet allemaal kunnen zonder dat hun privéleven eronder lijdt. De 35-jarige Utrechtenaar gaat op zoek naar een manier om geld bij te verdienen zonder veel tijd kwijt te zijn. Hij komt uit bij binaire opties. En na enige tijd proberen en handelen, ontdekt Reyer Roseboom een patroon.

Reyer Roseboom neemt kleine risico’s

“Ik hou niet van grote risico’s nemen,” vertelt Reyer Roseboom. “Daarom ben ik begonnen met een storting van €200 op mijn nieuwe account en plaatste ik zeer kleine trades, meestal van rond de €25 tot €50 per trade.” Het is ook echt niet zo dat Reyer nooit een trade verliest. Daar heeft hij echter wat op gevonden: bij 3 verlieslatende trades neemt hij even pauze. Daarna pakt Reyer Roseboom de draad weer op.

reyer roseboom

Zijn strategie heeft ervoor gezorgd dat Reyer Roseboom handelt met 90 procent succes. Dus 9 op de 10 trades zijn voor hem winstgevend.

Hoe werkt de strategie?

Dan nu het gedeelte waar het om draait: de strategie van Reyer Roseboom. Je zult zien dat het heel eenvoudig is om een aantal redenen:

 • Het draait allemaal om simpele trends
 • Je hebt geen achtergrondkennis nodig
 • Zelfs financiële kennis is niet vereist
 • Het kost je enkele minuten per dag

Probeer het nu!

Alles draait om trends

Reyer Roseboom is erachter gekomen dat je het nieuws niet hoeft te volgen om te beleggen. Je hoeft niets te weten over de onderliggende waarden waar je in handelt. Je hoeft niet te weten wat een bedrijf heeft gedaan of gaat doen. Het enige waar je naar kijkt is trends. En in die trends ga je mee. Er zijn 3 trends:

Opwaartse trend – in onderstaand voorbeeld zie je hoe de koers van de onderliggende waarde al enige tijd flink aan het stijgen is. Al een uur gaat de koers overwegend omhoog. Zoals je ziet, herken je deze trend eenvoudig.

reyer roseboom

Neerwaartse trend – in onderstaand voorbeeld gebeurt het omgekeerde: de koers daalt. In dit geval daalt de koers zelfs heel snel. Ook dit kun je zelf zeer eenvoudig zien. Zo simpel is het!

reyer roseboom

Neutrale trend – het kan voorkomen dat je geen duidelijke trend ontdekt, zoals in onderstaand voorbeeld. Zie je net als in dit voorbeeld een onduidelijke ontwikkeling in de grafiek, doe dan niets.
Bovenstaande voorbeelden tonen dat de strategie van Reyer Roseboom even eenvoudig als effectief is.

reyer roseboom

Probeer het nu zelf ook!

reyer roseboom zoomtrader

Hoe kan ik zelf deze strategie gebruiken?

Wil je zelf de strategie van Reyer Roseboom gebruiken en zo veel extra geld verdienen? Meld je dan nu aan bij anyoption! Het gaat als volgt:

 1. Meld je gratis aan. Klik hier.
 2. Doe een storting.
 3. Ga naar de trading room.
 4. Gebruik de strategie en maak winst!

Meldjeaan

Hoeveel moet ik storten?

Hoeveel je stort, is aan jou. Reyer Roseboom begin met 200 euro om zo niet teveel risico te nemen. Dat kun jij ook doen. Wil je direct wat grotere trades proberen? Kies er dan voor om bijvoorbeeld 500 euro te storten bij anyoption.

N.B.: BinaireOptieHandelaar.nl heeft geen persoonlijk contact gehad met Reyer Roseboom. Verhalen over zijn strategie zijn gebaseerd op verklaringen van derden. BinaireOptieHandelaar.nl is niet aansprakelijk voor deze verklaringen. Handelen in binaire opties kan altijd risico met zich meedragen. Bij elke trade, ook met deze strategie, bestaat de mogelijkheid van verlies. BinaireOptieHandelaar.nl is niet aansprakelijk voor enig verlies geleden door bezoekers van onze website door het gebruik van de strategie van Reyer Roseboom of om enigerlei andere reden.

10 Reacties

 1. Ik heb de adviezen van Reyer opgevolgd en ben tot nu toe zeer tevreden. Ik handel via het Anyoption platform… Ik vraag me alleen af hoelang kan dit goed gaan? Als iedereen hier achter komt is het misschien wel snel afgeopen? Graag advies

  • Heb het nogniet geprobeerd… Kan iemand mij op gang helpen?

  • Beste Chantal,

   Ik ben erg benieuwd, kan jij mij nog wat tips geven?

   Gr. Marga

 2. Ik ben er ook sinds een week mee bezig, ik moest er wel even over nadenken, want met de minimale inleg van € 200,- is dat best een flink risico als je bang bent ergens ingestonken te zijn, maar ik heb na de eerste week nu al een 100% winstmarge.

  wel heb ik nog een vraag betreffende winst uitbetaling en hoe dat precies in zijn werk gaat, daar er best aardig wat gevraagd wordt

  • Hoi Richard. Mag ik jou wat vragen. Ik ben sinds vandaag dus ook begonnen op zoomtrader. Ik heb alleen een vraag over de asseds. Ik zie op de site dat je maar iedere keer maar 1x in kan zetten en dat dat iets van 1,5 uur moet wachten tot hij weer sluit. Maar volgens mij moet je toch op meerdere kunnen inzetten en dat de tijd ook korter is. Ik weet niet of ik het zo goed uit leg.

   Ik hoor het graag.

   Dave

 3. Vandaag account aangemaakt. Maar minimale inzet is nu 250 ???

  • ik heb ook voor 200 aangemeld maar heb nu uiteraard op meer saldo :)

  • Dag Sylvia, ik heb me vandaag aangemeld en ik kon 200 euro storten. Heb alleen gekozen voor iets meer, omdat het dan wat sneller gaat 😉 Maar je kan gewoon 200 betalen.

 4. Hóe ga je het verdiende geld opnemen? Wordt dat op je bankrekening gestort?

  • ja gewoon opgeven by anyoption betalen ze uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>