Binaire Opties Portal

3 Nieuwsfeiten die je blijven bezighouden

3 Nieuwsfeiten die je blijven bezighouden

In ons binaire opties nieuws word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom de economie, de beurs en het beleggen in het algemeen. Soms zitten daar nieuwsfeiten tussen die net iets meer impact hebben dan andere. Hieronder behandelen we 3 nieuwsfeiten die ons blijven bezighouden tussen de eindeloze stroom nieuwtjes van afgelopen maand.

Miljardenboetes voor banken

Tot vlak voor de economische crisis van 2008 hadden we groot vertrouwen in de banken. We stelden geen vragen bij de financiële producten die geleverd werden, gingen ervan uit dat alles in de haak was. Toen klapte de hele boel in elkaar en ging iedereen zich achter de oren krabben. Nu komt schandaal na schandaal naar boven, en is het de vraag of je geld nog wel veilig staat bij de bank. Wisselkoersen, rentestanden, alles wordt gemanipuleerd. Lees meer in het laatste bericht over de miljardenboete voor het manipuleren van wisselkoersen door banken.

Nieuws over de euro

Onze eigen munt is maar nauwelijks positief in het nieuws geweest dit jaar. Net toen de euro halverwege mei aan een inhaalslag leek te zijn begonnen, werd de week daarop de waarde van de munt ten opzichte van de dollar weer flink de grond in gedrukt. De vraag is waar het ophoudt, en of het binnenkort zal verkeren zolang de ECB het opkoopprogramma doorzet. Al het nieuws over de euro blijft ons daarom bezighouden. Want ook wij willen natuurlijk dat het goed gaat met de munt, en ook de valutahandelaren willen wel weer eens waar voor hun euro’s.

Optie24 AFM gereguleerd

We eindigen met een goed nieuwtje. Onze eigen Nederlandse binaire opties broker en al sinds lange tijd als beste geteste makelaar Optie24 wordt namelijk AFM gereguleerd! Momenteel zijn ze in Rotterdam bezig met de laatste fase om de vergunning rond te krijgen. Dat is goed nieuws voor Optie24, goed nieuws voor Nederland en vooral ook goed nieuws voor de binaire opties! Lees meer over dit heuglijke nieuws in het artikel waarin we uitleggen hoe Optie24 AFM gereguleerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>