Binaire opties Nederland

AEX en andere beurzen deze week onzeker

AEX en andere beurzen deze week onzeker

Rumoer zal drukken op AEX en andere beurzen

Door de vele onrusten in diverse gebieden, wordt de komende week een tumultueuze tijd verwacht. Dit zal merkbaar zijn onder beleggers die in de AEX, maar ook de andere Europese en zelfs de Amerikaanse beurzen beleggen. Oekraïne en het Midden-Oosten zullen ook deze week het nieuws domineren, en dat zal op de beurzen te merken zijn. Dus wat te doen als je binaire opties AEX verhandelt?

AEX en de rest boeken forse winst

Vandaag had de AEX het goed. Geweld in Irak en Oekraïne waren voor beleggers geen aanleiding om de hand op de knip te jagen. In plaats daarvan werd er op koopjes gejaagd. De winsten kwamen als een welkome afwisseling op de neergang van gisteren. De AEX ging 1,6 procent omhoog naar 396,65 punten. De MidKap, met BAM als grote winnaar (22,3 procent in de plus!) kwam 3,2 procent hoger uit en staat nu op 584,73 punten. Amerikaanse olie werd 0,7 procent duurder en kost nu 98,36 dollar per vat. Brentolie steeg iets minder met 0,1 procent en staat nu op 105,12 dollar per vat. Alleen de euro daalde licht. De munt noteert nu 1,3385 dollar, terwijl voor diezelfde euro 1,3415 dollar betaald moest worden.

AEX beleggen is oppassen geblazen

Op de AEX zullen hoogstwaarschijnlijk weinig range binaire opties worden afgesloten, want de beurs laat flinke koerswijzigingen zien. De vraag is alleen of de komende week de AEX deze stijgende lijn blijft laten zien, of dat de roerige tijden in oostelijker regionen hun vat krijgen op de sentimenten van de beleggers. Buiten dat is er meer spannend nieuws: donderdag worden de groeicijfers gepresenteerd van de Duitse, Franse en Nederlandse economie, en van de economie van de eurozone. Later deze week zal dus bekend worden wat we kunnen verwachten. Al met al een zeer interessante week voor beleggers in binaire opties AEX.

abc-options

Binaire opties AEX afsluiten?

Op de AEX en andere Europese kun je bij zeer veel verschillende binaire opties brokers je binaire opties afsluiten. De beste binaire opties broker in onze ogen is toch wel abcOptions. Een zeer gebruiksvriendelijke website (in het Nederlands), fijn handelsplatform en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen hebben deze relatief nieuwe broker naar de eerste plaats geholpen. Kies jij ook voor abcOptions voor binaire opties AEX en andere onderliggende waarden? Lees meer informatie over abcOptions.

>>Klik hier om direct naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>