Binaire Opties Portal

Binaire Opties Brokers Nederland

Binaire opties brokers voor Nederland heb je niet alleen in ons eigen land, maar ook daarbuiten. Om je goed te oriënteren op de juiste binaire opties broker die in Nederland actief is en aan jouw wensen voldoet, hebben we hieronder een lijstje gemaakt van brokers die een Nederlandstalige website aanbieden. Niet geheel ontoevallig behoren enkele van deze aanbieders ook tot de meest populaire binaire opties brokers van Nederland.Binaire Opties Brokers Nederland

ZoomTrader Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide ZoomTrader ervaringen.
De beste binaire opties broker van Nederland is gek genoeg niet een van de twee binaire opties brokers uit Nederland. Onze ervaringen met ZoomTrader zijn zo uitgesproken positief, dat we iedereen in Nederland deze binaire opties broker aanraden. Uiteraard kunnen smaken verschillen, maar beleggers die deze broker niet op nummer 1 hebben staan, hebben he zeker in hun top 3 binaire opties brokers van Nederland.

Voordelen van ZoomTrader
ZoomTrader target als binaire opties broker Nederland, maar heeft daarbuiten een heel groot werkveld. Die grote schaal maakt dat deze broker net even wat meer kan aanbieden ten opzichte van de concurrenten. Daarbij gaat het niet alleen om het aantal assets, maar ook om hoge bonussen en aantrekkelijke rendementen. Bovendien kun je veilig en gemakkelijk met iDEAL betalen. En daarom zijn we blij met deze binaire opties broker in Nederland.

Maak direct je account aan bij ZoomTrader >>

Stockpair Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide Stockpair ervaringen.

Stockpair is als binaire opties broker in Nederland actief met een overzichtelijke, Nederlandstalige website. Je kunt hier en daar zien dat Nederlands niet de eerste taal van deze binaire opties broker is, maar dat mag de pret niet drukken (net als bij andere brokers trouwens). De moeite van het bekijken waard dus, als je graag een binaire opties broker hebt die Nederlands spreekt.

Voordelen van Stockpair
Deze aanbieder heeft duidelijk (een deel van) zijn pijlen op Nederland gericht, met interessante bonussen en een fijn werkend handelsplatform. Ook de Nederlander met de kleinere portemonnee kan gemakkelijk instappen dankzij de relatief lage minimale eerste storting, die je per iDEAL kunt doen. Een binaire opties broker waar Nederland een hoop lol aan kan beleven!

Maak direct je account aan bij Stockpair >>

Optieclub Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide Optieclub ervaringen.

De eerste binaire opties broker uit Nederland is Optieclub. Op wereldniveau is deze broker een kleine speler, maar het is leuk om te zien hoe deze binaire opties broker Nederland verovert. Want veel beleggers uit ons land kiezen toch graag een aanbieder ‘uit eigen keuken’. Zeker interessant als je klein wilt beginnen. En, zoals je bij de voordelen kunt lezen, beschikt Optieclub over enkele unieke eigenschappen die we verder niet tegenkomen in ons koude kikkerlandje.

Voordelen van Optieclub
Deze binaire opties broker is in Nederland, maar ook daarbuiten uniek. Het is namelijk een van de weinige brokers die met real-time koersen werkt. Dit komt de accuratesse van het handelen ten goede. Geen andere binaire opties brokers in Nederland, en voor zover wij weten slechts 1 binaire opties broker die wereldwijd actief is, bieden dit aan. Wel kun je merken dat deze binaire opties broker alleen in Nederland actief is, getuige het uitblijven van een bonus bijvoorbeeld. De kleine schaal waarop Optieclub opereert, heeft zo zijn keerzijde.

Maak direct je account aan bij Optieclub >>

EZTrader Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide EZTrader ervaringen.

EZTrader kan als binaire opties broker in Nederland actief zijn dankzij een fijne, overzichtelijke en – natuurlijk – Nederlandstalige website. Tel daarbij de mogelijkheid op om gemakkelijk met iDEAL te betalen, en je snapt dat je hier met een goede aanbieder te maken hebt. En zo is er een hele waslijst aan redenen waarom EZTrader zo’n sterke marktpositie heeft als binaire opties broker in Nederland.

Voordelen van EZTrader
Beleggers in Nederland kiezen voor een binaire opties broker waar ze een langdurige relatie mee kunnen aangaan. Voorwaarde daarvoor is dat een broker niet snel gaat vervelen. Met de enorme hoeveelheid onderliggende waarden en het gemak waarmee je kunt handelen, zit je wat dat betreft met EZTrader goed. Een fijne speler op de markt die ook zeker nog lang als binaire opties broker in Nederland actief blijft.

Maak direct je account aan bij EZTrader >>

Optie24 Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide Optie24 ervaringen.

Er zijn twee binaire opties brokers in Nederland gevestigd, en eentje daarvan hebben we al gehad: Optieclub. De andere aanbieder uit Nederland is Optie24. Naar eigen zeggen is deze broker marktleider in ons land. De cijfers om dat te staven, hebben we niet zo bij de hand. Feit is, dat Optie24 het leuk doet in ons land. Het grote verschil tussen de twee binaire opties brokers van Nederland is, dat Optie24 met harde verkoop veel nieuwe klanten probeert te scoren, terwijl concurrent Optieclub liever voor duurzame relaties gaat.

Voordelen van Optie24
Wat deze binaire opties broker uit Nederland goed doet, is het aanbieden van een oefenaccount. Daar kun je als beginner leuk mee spelen om zo het beleggen een beetje onder de knie te krijgen. Is Optie24 voor de serieuze belegger interessant? Wij denken van niet, maar dat is aan de belegger zelf. Wij kiezen dan toch liever voor die andere binaire opties broker uit Nederland.

Maak direct je account aan bij Optie24 >>

ABC Options Binaire Opties iDEAL Broker

Lees hier onze uitgebreide ABC Options ervaringen.

Beleggers in Nederland lopen weg met deze binaire opties broker! Deze nieuwe speler op de markt heeft in zeer korte tijd een schare trouwe beleggers om zich heen weten te verzamelen, en wij snappen wel waarom. Het is een frisse, nieuwe partij die alles net even anders aanpakt. Een leuke nieuwe binaire opties broker voor Nederland dus.

Voordelen van ABC Options
Stel: je wilt als binaire opties broker Nederland veroveren. Dan zorg je dat je alles in huis haalt, inclusief een zeer klantvriendelijke iDEAL betaalmogelijkheid! We kunnen daarnaast stellen dat je met ABC Options een fijn handelsplatform vol interessante beleggingsmogelijkheden hebt. Dus voor beleggers die een nieuwe broker zoeken die veel partijen uit de gevestigde orde het nakijken geeft, is deze binaire opties broker een interessante speler in Nederland.

Maak direct je account aan bij ABC Options >>