Binaire Opties Portal

Different Pick-Strategie

Binaire optie strategie: Different Pick-Strategie
Deze binaire opties strategie doet sterk denken aan de martingale strategie, maar is net iets anders. Net als bij de eerste binaire opties strategie uit dit lijstje, verander je het aantal binaire opties dat je handelt aan de hand van de uitslag. Bij de martingale strategie verander je echter van aantal na verlies (door te verdubbelen). Bij de Different Pick-strategie verander je na winst door een ander aantal (niet per definitie verdubbeling) te kiezen.

Hoe werkt deze binaire opties strategie?
Je kiest voor deze binaire opties strategie een aantal getallen: het aantal opties na de eerste winst, na de tweede winst, na de derde winst etc. In dit voorbeeld gaan we uit van een set getallen, maar in de praktijk kun je heel andere getallen kiezen voor jouw binaire opties strategie.

Transactie 1: 1 optie
Je startpunt is 1 binaire optie. Hier begin je elke keer me na verlies. Dus mocht je in deze ronde verliezen, dan kies je in de volgende ronde weer voor 1 optie.

Transactie 2: 4 opties
Als je in transactie 1 hebt gewonnen, kies je volgens deze binaire opties strategie voor een nieuw aantal. In het voorbeeld gaan we voor 4 opties, maar in de praktijk kun je ook 2, 3 of zelfs 5 of meer kiezen voor de tweede ronde. Het is maar net wat jij fijn vindt in je eigen binaire opties strategie.

Heb je gewonnen? Dan kies je een nieuw aantal. Heb je verloren? Dan begin je weer van voren af aan met 1 optie en als je die ronde wint in de tweede ronde met 4 opties.

Transactie 3: 3 opties
Je hebt de vorige ronde gewonnen? Dan kies je volgens je binaire opties strategie voor een nieuw aantal opties. Wij hebben in dit voorbeeld gekozen voor 3, maar dat aantal is helemaal door jou te bepalen.

Heb je in ronde 3 ook gewonnen? Dan kies je een nieuw aantal. Heb je verloren? Dan begin je weer van voren af aan met 1 optie en als je die ronde wint in de tweede ronde met 4 opties (of het aantal dat jij wilt), in de derde met 3 opties(of het aantal dat jij wilt) etc.

Transactie 4 t/m 9999: kies je eigen aantal!
Het mag duidelijk zijn: je kunt met deze binaire opties strategie kiezen wat je wilt. Misschien wil je wel voor veel hogere aantallen gaan, zoals enkele tientallen opties. Zolang je maar elke ronde een ander aantal kiest en na verlies weer start bij 1 optie. Als je dat doet, handel je volgens de binaire opties strategie die Different Pick-strategie heet.

Andere binaire opties strategieën
Kijk ook bij de andere binaire opties strategieën:
• Martingaal
• Technische Strategie
• Fundamentele Strategie
• Nieuwsstrategie
• Bull of Bear-strategie
• Consistente Strategie
• Double Your Winnings
• Limitation Strategie
• Money Management
• Gebruik van trading tool.
Binaire opties strategie al gekozen?
Heb je al jouw binaire opties strategie gekozen? Dan kun je aan de slag. Neem ook onze binaire opties tips ter harte. Veel succes op de beurs!

Ga naar onze binaire opties brokers >>

N.B.: geen enkele binaire opties strategie biedt garantie op winst. De beurs kan immers altijd onverwachte schommelingen vertonen. Een binaire opties strategie kan wel houvast bieden.