Binaire opties Nederland

Binaire opties Wall Street

Binaire opties Wall Street

Slecht nieuws Oekraïne drukt op beurs VS

Binaire put opties op Wall Street? Lange tijd leek het erop dat binaire opties beleggers dit type opties gingen handelen. Aanleiding was slecht nieuws uit Oekraïne, waar strijders de aanval hadden geopend op een Russisch konvooi. Vlak na dit bericht zagen we zowel op Wall Street als in Europa aanleiding voor binaire put opties.

Binaire put opties Wall Street tot 11.54 uur

Tot even voor de middag (plaatselijke tijd) waren binaire put opties op Wall Street de favoriete keus. Het nieuws eerder die ochtend had dermate druk gezet op de koersen, dat zowel de Dow Jones (125 punten in de min na 61 punten klim) als de S&P 500 (12 punten omlaag) en de Nasdaq (21 punten verlies) een behoorlijke daling vertoonden. Na het dieptepunt op 11.54 uur begonnen de drie indices weer te klimmen, en konden er ook weer succesvolle trades met binaire call opties op Wall Street worden afgesloten. Alleen de Nasdaq vertoonde later op de dag weer een plus. Het bleven helaas rode cijfers voor de overige twee indices op Wall Street.

Europa niet veel beter

Ook de indices in Europa waren meer geschikt voor binaire put opties, al waren de dalingen niet heel extreem te noemen. De AEX verloor 0,1 procent over de dag, na eerder een volle procent boven de slotkoers van donderdag te hebben gezeten. Voor de MidKap bedroeg het verlies een half procent. Frankfurt en Parijs waren er slechter aan toe, met beurzen die respectievelijk 1,4 procent en 0,7 procent moesten inleveren.

Toch binaire call opties? Azië!

In Azië was er niets te merken van het conflict in Oekraïne. Er werd zelfs gesproken van een van de beste weken van dit jaar. Zowel in Shanghai als in Hong Kong zagen we stijgende lijnen op de beurs: respectievelijk 0,9 en 0,6 procent.

abc-options

Zelf binaire opties Wall Street beleggen?

Wie zelf in binaire opties op Wall Street wil beleggen, kan daarvoor bij een keur aan binaire opties brokers terecht. De beste binaire opties broker – in onze ogen – die hierin voorziet, is abcOptions. De zeer gebruiksvriendelijke site, de mogelijkheid om alles in het Nederlands in te stellen, betalen met iDEAL en vele andere positieve eigenschappen geven deze binaire opties broker de eerste plek op BinaireOptieHandelaar.nl. Lees meer over abcOptions.

>>Klik hier om direct naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>