Binaire Opties Portal

Binaire opties selecteren

Tips voor handelen in binaire opties – Selecteren

Als je ervaren bent in het handelen in binaire opties, weet je wat je moet selecteren. Hardlopers zijn doodlopers, en dus kies je voor de juiste opties en de juiste spreiding. In deze aflevering wederom zeer waardevolle tips voor het handelen in binaire opties.

Lees de tips voor handelen in binaire opties over selecteren:

1. Wil je iemand volgen? Volg dan een chimpansee. Die heeft het vaker bij het rechte eind dan een beursanalist. Als je erover nadenkt, zie je ook dat lang niet al deze beursanalisten er warmpjes bij zitten. Neem dus niet alles klakkeloos aan van de beursanalist.
2. Hetzelfde geldt voor de beursgoeroes. Het enige verschil tussen beursanalisten en beursgoeroes, is dat de goeroes volgelingen hebben en de analisten kijkers/luisteraars. Het enige. Nog steeds kun je beter de chimpansee volgen.
3. Nog zo’n groep die je niet blind moet vertrouwen als het om handelen in binaire opties gaat: vrienden en kennissen. Klinkt misschien hard, maar het is zo. Voor andere zaken kun je ze maar beter dichtbij houden, maar voor het handelen in binaire opties? Nee.*
4. Volg je eigen onderbuikgevoel. Vaak is een eigen ingeving meer waard dan het best bedoelde advies.
5. Beleg alleen in aandelen en opties die je kent en waar je je goed bij voelt. Wil je iets nieuws proberen? Lees je dan in.
6. Ook voor de vertrouwde aandelen geldt: ga op zoek naar voldoende informatie. Lees je goed in! Pas als je voelt dat je er klaar voor bent, zet je de eerste stap.

*Tenzij je vrienden bent met Warren Buffet. Er zijn (naar schatting) 44 miljard redenen om hem wel op zijn woord te geloven.

Lees ook de andere tips voor handelen in binaire opties:

Tips voor handelen in binaire opties – Vooraf
Tips voor handelen in binaire opties – De inleg
Tips voor handelen in binaire opties – Risico’s spreiden
Tips voor handelen in binaire opties – Timing
Tips voor handelen in binaire opties – Laat je niet gek maken!
Tips voor handelen in binaire opties – Tot slot

Tips voor handelen in binaire opties op je mail?

Handelen in binaire opties is een kwestie van (de juiste) risico’s nemen. Zorg daarom dat je altijd op de hoogte bent met de laatste tips & trucs en het nieuws uit de nieuwsbrief van BinaireOptieHandelaar.nl! Daarmee kom je altijd beslagen ten ijs en weet je waar je op moet letten om risico’s minimaal te houden. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Direct beginnen met beleggen?

Neem een kijkje in ons overzicht met binaire optie brokers, en kies een geschikte broker uit!