Binaire Opties Portal

Inflatiecijfers Amerika drukken op euro

Inflatiecijfers Amerika drukken op euro

Euro zakt weg in middaghandel

Na vorige week eindelijk weer tekenen van stijging te vertonen, zakte vandaag de euro weer flink in waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar. In de middaghandel kelderde de koers tot het niveau van eind vorige maand.

Positief inflatierapport

Reden voor de forse waardevermindering van de euro was een rapport over de inflatie uit de Verenigde Staten. Dat rapport bleek positiever dan verwacht. Het Amerikaanse ministerie van Arbeid liet vanmiddag weten dat er in april een 0,3 procent hogere inflatie was dan de maand ervoor, berekend over alle posten met uitzondering van brandstof en voedingsmiddelen. Deze stijgende kerninflatie maakt de dollar interessanter voor valutahandelaren. Dit kan er namelijk to leiden dat de Federal Reserve de rente gaat verhogen in Amerika.

Euro keldert

De positieve cijfers waren slecht nieuws voor de euro, die onmiddellijk de diepte opzocht. Direct nadat het rapport naar buiten kwam, verloor de munt ongeveer 2 dollarcent, en daalde de koers naar 1,10 dollar. Sinds eind april was de koers niet meer zo laag. De euro leek net een stijgende lijn te vertonen deze maand, en raakte pieken van bijna 1,15 dollar.

Binaire opties op de EUR/USD koers

Wil je binaire opties beleggen op de EUR/USD koers? Berichten van een mogelijke rentestijging doen de euro wegzakken, maar voor hoe lang? Beleg in binaire opties op de EUR/USD koers en verdien renedementen tot zo’n 80 procent als je voorspelling uitkomt. Dit gaat heel eenvoudig: kies als onderliggende waarde EUR/USD, bepaal een trend (opwaarts of neerwaarts), bepaal een eindtijd en kies het bedrag dat je wilt inzetten.

Optie24

Je kunt binaire opties op de EUR/USD koers beleggen bij Optie24. Deze Nederlandse broker hanteert een lage minimum storting van slechts 50 euro, en geeft je direct 100 procent bonus om mee te handelen! Ook erg fijn is de mogelijkheid om via iDEAL te storten. Meer weten? Lees ons volledige artikel over de binaire opties broker Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>