Binaire Opties Portal

Amsterdamse beurzen boeken verlies

Amsterdamse beurzen boeken verlies

Amsterdam volgt andere Europese beurzen

De Amsterdamse beurzen boekten vandaag, net als de meeste andere Europese graadmeters, overwegend verlies. In de ochtend leek het goed te gaan, maar de middagsessie gooide roet in het eten.

Midkap positief

Niet alle Amsterdamse beurzen eindigden in het rood. De Midkap (AMX) wist met een nipte winst de dag af te sluiten. Aan het eind van de handelsdag stond er een plus van 0,28 procent op de borden. Grote winnaar in de AMX was bouwbedrijf BAM, dat een flinke order uit Manchester in de wacht sleepte. Hierdoor steeg het aandeel van de constructiegigant 6,5 procent. Concurrent Heijmans had te kampen met een negatief handelsbericht, maar dat mocht uiteindelijk de pret niet drukken. Ook Heijmans eindigde de dag met winst: 2,9 procent.

AEX in het rood

De grootste Amsterdamse beurs, de AEX, kon helaas de positieve tendens van de ochtend niet vasthouden. Aan het eind van de middag had de graadmeter 0,62 procent ingeleverd. Wolters Kluwer moest het meest inleveren en verloor 4,44 procent. Ook Aegon had een slechte handelsdag, en noteerde aan het eind van de dag 3,08 procent lager. Winnaars waren er ook. Altice ging aan kop met een uiterst comfortabele plus van 6,52 procent. De overige 4 winnaars bleven allemaal onder de 1 procent winst. Dat waren Aalberts (0,86 procent), Delta Lloyd (0,75 procent), Unibail-Rodamco (0,21 procent) en TNT Express (0,07 procent). ING bleef ongewijzigd, de rest ging in het rood.

Andere Europese beurzen

De andere beurzen in Europa toonden wisselende cijfers. Onze zuiderburen zagen een nipt verlies op de borden: de BEL 20 leverde 0,34 procent in. Iets zuidelijker zagen ook de Fransen uiteindelijk een dalende koers, waarbij de CAC 40 op 0,26 procent verlies eindigde. De DAX had een zwaardere dag en moest het doen met ruim een (1,05) procent verlies. De FTSE pakte wel een kleine winst, en klom 0,2 procent.

Beleg binaire opties op Europese beurzen!

Binaire opties beleggen op Europese beurzen? Begin vandaag nog en maak een account aan bij Optie24. Lees hier meer over onze Optie24 ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>