Binaire Opties Portal

Jeroen Verbruggen

Jeroen Verbruggen

Wat weten we van Jeroen Verbruggen?

Jeroen Verbruggen liet deze week voor het eerst zijn gezicht zien op het internet. Deze man blijkt de ontwikkelaar van het immens populaire Optiesadvies te zijn. Om vragen van beleggers te beantwoorden, doet hij een boekje open over deze revolutionaire tool. Wat moet je weten over Jeroen Verbruggen?

Jeroen Verbruggen over Optiesadvies

Wat vertelt Jeroen Verbruggen over Optiesadvies?

  • Onafhankelijk advies
  • Geen ervaring nodig
  • Gratis te gebruiken
  • Elke dag grote winsten

Meldjeaan

Wat valt op aan Jeroen Verbruggen?

Wat opvalt, is dat Jeroen Verbruggen precies de vinger op de zere plek legt: veel mensen vragen zich (terecht) af wanneer het leven – in ieder geval op financieel gebied – eens beter wordt. De maker van Optiesadvies laat in de video zien hoe het kan. Voor iedereen, van beleggers die de tool voor het eerst zien, tot tevreden gebruikers die wat meer uitleg over de software leuk zouden vinden, legt hij uit wat de software precies doet en hoe. Ook wordt duidelijk hoe de software zich verhoudt tot de broker, en dat het gaat om een onafhankelijke robot. Dat is misschien nog wel het belangrijkste aan het verhaal van Jeroen Verbruggen.

Waarom is onafhankelijk advies belangrijk?

Jeroen Verbruggen vertelt hoe Optiesadvies onafhankelijk advies verstrekt. Zoals je hierboven al las, is het woordje ‘onafhankelijk’ hierin zeer belangrijk. Het betekent namelijk, dat de handelsrobot los van de binaire opties broker opereert. Zo krijg je onafhankelijk advies over onderliggende waarden en welke trades winstgevend zijn. En dat maakt het verhaal van Jeroen Verbruggen interessant.

Over Optiesadvies

Optiesadvies, de handelsrobot die Jeroen Verbruggen met zijn team heeft ontwikkeld, is een speciale handelsrobot die de markt analyseert op basis van real-time gegevens. Met deze gegevens kan een advies worden uitgebracht over de bewegingen die een onderliggende waarde (een aandeel, grondstof, valutapaar of index) maakt. Dankzij de geïmplementeerde algoritmen beloven Jeroen Verbruggen en de andere makers van Optiesadvies een nauwkeurigheid van 80 procent. Dat betekent, dat 80 procent van de trades in winst eindigt! Meer weten over Optiesadvies, de revolutionaire tool van Jeroen Verbruggen?

Klik hier om naar Optiesadvies te gaan!

jeroen verbruggen

N.B.: Het verhaal van Jeroen Verbruggen en de verhalen over Optiesadvies zijn gebaseerd op verklaringen van derden. BinaireOptieHandelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of enig ander gevolg door het gebruik van de informatie op deze website. Handelen in binaire opties brengt altijd een risico op verlies met zich mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>