Binaire opties Nederland

Binaire Opties Ajax

Binaire Opties Ajax

Transfer Blind zorgt voor opleving binaire opties Ajax

Binaire opties op een aandeel Ajax schoten maandag flink de lucht in dankzij de transfer van Daley Blind van AFC Ajax naar Manchester United. De transfer van de voetballer, goed voor 17,5 miljoen euro, zorgde voor een flinke opleving in de koers en een prachtige kans voor beleggers in binaire opties Ajax.

binaire opties afc ajax

Binaire opties AFC Ajax stegen maandag om kwart over 10 naar een hoogte van 10,25 euro, een toename van maar liefst 6,7 procent. Het laatste jaar wist het aandeel AFC Ajax nauwelijks dit soort uitschieters te laten zien. Ook vandaag wist het aandeel Ajax rond en voornamelijk boven de 10 euro te blijven. Daarnaast werden er ruim 12.000 aandelen verhandeld, waar normaal gesproken slechts enkele honderden aandelen van eigenaar wisselen op een dag. De uitschieter van de binaire opties Ajax volgt op het nieuws dat speler Daley Blind vrijwel zeker de Amsterdamse club zal verwisselen voor de club van coach Louis van Gaal, waar hij deze zomer nog onder speelde op het WK. De 24-jarige verdediger en middenvelder zou bij Manchester een contract van 4 jaar tekenen met een optie voor nog een extra seizoen. Dit nieuws, gecombineerd met de forse transfersom, maakt dat binaire opties Ajax zeer in trek zijn.

abc-options

Ook binaire opties Ajax handelen?

Binaire opties Ajax kun je handelen bij diverse binaire opties brokers. De meest vooraanstaande broker die deze opties aanbiedt, is abcOptions. Vooral door de aanwezigheid van iDEAL voor de betalingen en het Nederlandse platform, gooit deze relatief nieuwe binaire opties broker hoge ogen bij het publiek. Dus wij raden abcOptions aan voor het handelen in binaire opties AFC Ajax. Lees hier meer over abcOptions.

>>Klik hier om direct naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>