Binaire opties Nederland

Succesvolle Belegger Volgen?

Succesvolle Belegger Volgen?

Volg een succesvolle belegger met Follow Me!

De meesten van ons zijn geen succesvolle beleggers. Dat is niets om je voor te schamen. We moeten namelijk allemaal ergens beginnen. Een succesvolle belegger in binaire opties kun je alleen worden als je jarenlang met vallen en opstaan in binaire opties investeert. Dat heeft gewoon veel tijd (en als je pech hebt veel geld) nodig. Interactive Option heeft hier iets op gevonden, waardoor je kunt handelen als een succesvolle belegger!

Succesvolle belegger volgen: 4 stappen

Een succesvolle belegger heeft vaak meer inzicht in de markt en plaatst daardoor succesvollere trades dan de beginneling (beginnersgeluk daargelaten, natuurlijk). Omdat de beginnende belegger het volgens Interactive Option echter ook verdient om succes te behalen in binaire opties handelen, kun je een succesvolle belegger volgen. Je doet dan mee met de trades van deze belegger en krijgt zo hetzelfde rendement uit trades als deze succesvolle belegger haalt. Hoe gaat dat in zijn werk? Heel eenvoudig. In slechts 4 stappen volg jij een succesvolle belegger.

Stap 1: Ga naar ‘Follow Me’

Als het goed is, ben je al aangemeld en zit je in de trading room van Interactive Option. Zo niet, klik dan hier om naar Interactive Option te gaan. In de Trading Room kies je voor het tabje ‘Follow Me’, helemaal rechts. Zie ook de afbeelding hieronder.

succesvolle belegger

Stap 2: Kies de succesvolle belegger(s) die je wilt volgen

Onder het tabje ‘Follow Me’ vind je een rij succesvolle beleggers. Kies zelf de belegger of beleggers uit die je wilt volgen. Je kunt er dus meerdere selecteren.

Stap 3: Bepaal je bedrag per trade en limieten

Als je je succesvolle belegger(s) hebt uitgekozen, kun je per belegger aangeven voor hoeveel je wilt handelen. Dus als deze belegger kiest voor een bepaalde trade (bijvoorbeeld: callopties aandelen Apple met expiratietijd x), ga jij in deze trade mee voor het bedrag dat jij hier invult. Daarnaast kun je aangeven hoe lang je deze succesvolle belegger wilt volgen en wat je maximaal wilt uitgeven (of stel geen limiet in met de schuif onder het investeringslimiet). Al deze stappen zie je in het plaatje hieronder.

succesvolle belegger

Bepaal het tijdslimiet

succesvolle belegger

Bepaal het bedrag per trade

succesvolle belegger

Bepaal het investeringslimiet

Stap 4: Klik op ‘Follow’

Aan de rechterkant staat bij elke succesvolle belegger een knop ‘Follow’. Zodra je deze hebt aangeklikt, volg je deze belegger en plaats je bij elke trade van deze belegger dezelfde trade voor het bedrag dat je hebt ingegeven. Dit doe je voor de periode die je zelf hebt aangegeven en met het investeringslimiet dat je van tevoren hebt bepaald. Dat zijn de stappen die je moet doorlopen om bij Interactive Option een succesvolle belegger te volgen.

succesvolle belegger

Volg nu jouw succesvolle belegger!

Ook samen met een succesvolle belegger binaire opties handelen? Voor zover wij weten, biedt alleen Interactive Option deze interessante mogelijkheid voor beleggers. Dus meld je snel aan en volg ook jouw succesvolle belegger! Klik hier om meer te lezen over Interactive Option.

>>Klik hier om direct naar Interactive Option te gaan!<<

interactive option

Read about in English.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>