Binaire opties Nederland

Binaire Opties Gazprom

Binaire Opties Gazprom

Binaire putopties Gazprom worden waarschijnlijk populair

Binaire opties Gazprom zijn interessant om de komende tijd in de gaten te houden. Gazprom, het Russische staatsgasbedrijf beleeft namelijk zware tijden, mede door de crisis in Oekraïne. Als grootste producent van gas ter wereld moest de gigant vandaag bekendmaken dat over het eerste halfjaar de winsten zijn tegengevallen. Tijd voor binaire opties Gazprom?

Binaire opties Gazprom zullen hoogstwaarschijnlijk flink in beweging komen de komende tijd. ‘Een tegenvallende winst’ is namelijk understatement van het jaar: in de eerste zes maanden van 2014 daalde de winst met net geen 38 procent. 154,9 Miljard roebel werd er verdiend, omgerekend zo’n 3,2 miljard euro. Als een van de redenen voor het tegenvallende resultaat, wordt het afsluiten van gasleidingen richting Oekraïne genoemd. Het in rumoerige tijden verkerende land zou nog zo’n 3,7 miljard euro verschuldigd zijn aan Gazprom. Ondertussen ging de gasvoorziening richting Europa en Turkije erop vooruit, en steeg de afname in deze gebieden met 2,5 procent. Een kwart van de Europese aardgas is afkomstig van het Russische Gazprom.

Opvallend is, dat Gazprom de omzet wel zag stijgen, en wel met 10 procent tot een hoogte van 2,1 biljoen roebel. Als reden hiervoor wordt de slechte positie van de roebel genoemd. Veel klanten van Gazprom betalen met dollars.

abc-options

Binaire opties Gazprom handelen?

Zelf binaire opties Gazprom handelen? Kies niet zomaar een broker, kies de beste binaire opties broker van BinaireOptieHandelaar.nl. Al tijdenlang staat abcOptions bovenaan onze lijst. Deze nieuwkomer combineert gebruiksgemak, betaalgemak en een overzichtelijk en goed werkend handelsplatform met een lange lijst aan onderliggende waarden, waardoor handelen in binaire opties Gazprom mogelijk is. Dus wil jij binaire opties Gazprom handelen? Kies dan voor abcOptions.

>>Klik hier om direct naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>