Binaire Opties Portal

Van broker wisselen

Van broker wisselen

Populaire bezigheid: af en toe van broker wisselen

Wie onze lijst van binaire opties brokers ziet, weet dat er heel veel brokers zijn. En dit zijn nog maar de – pak ’m beet – 20 beste brokers voor de Nederlandse markt. Zelfs daarbinnen zie je, als je onze reviews leest, dat er nog een behoorlijk onderscheid is. Als we daarin nog eens het (relatieve) kaf van het koren scheiden, blijft er nog steeds een aardige lijst brokers over. Dan is het ineens goed te begrijpen waarom af en toe van broker wisselen helemaal geen gek idee is. Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken.

Je bent uitgekeken op het platform

Na de zoveelste trade op het platform van de broker waar je al jaren zit, kun je uitgekeken raken op een platform. Het ene platform is het andere niet, en het ene platform biedt weer andere functionaliteiten dan het andere. De een is niet per definitie beter of slechter dan de ander, maar anders. Dat maakt dat beleggers soms even van broker willen wisselen.

Je wilt meer of andere keuze

Een van de redenen waarom software als EuroTrader met meerdere brokers samenwerkt, is omdat de belegger voldoende keuze moet hebben. Soms verandert die keuze na verloop van tijd, en wil je bijvoorbeeld bepaalde (nieuwe of andere) onderliggende waarden handelen. Of je wilt een andere optiesoort proberen. Dan is er in bepaalde gevallen geen andere optie dan van broker wisselen.

Je wilt het serieuzer aanpakken

Er zijn brokers die meer ingericht zijn op de beginner en brokers die zich meer op de serieuze belegger focussen. Met andere woorden: je kunt een broker ‘ontgroeien’ of juist ‘in een broker groeien’. Verreweg de meeste beleggers die wisselen, doen dit omdat ze gegroeid zijn en op zoek zijn naar een serieuzere partij.

Wisselen betekent niet oude account deleten!

Je kunt natuurlijk van broker wisselen zonder daadwerkelijk je account bij de oude broker stop te zetten. Zo kun je verschillende brokers tegelijk proberen om te kijken welke het beste bij je past. Welke dat is? Dat is een persoonlijke kwestie. Kijk hier eens wat voor jou de beste broker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating