Binaire Opties Portal

Jeroen Overster

Jeroen Overster

Wat weten we van journalist Jeroen Overster?

De naam Jeroen Overster is ineens een veel gehoorde naam in beleggersland. Maar wie is deze man en waarom komt zijn naam ineens overal op het internet voor? Hieronder alles wat wij weten (en wat jij moet weten) over Jeroen Overster.

Hoe kwamen we bij Jeroen Overster terecht?

We kwamen de naam Jeroen Overster natuurlijk voor het eerst tegen op Ondernemers Magazine. Daarop schreef deze journalist een artikel, waarin hij op het zonovergoten Bali een 25-jarige man interviewt. Deze man, Marijn geheten, werkte voorheen als timmerman, maar is inmiddels fulltime belegger dankzij een speciale tool die hij ontdekt heeft. Met deze tool maakt hij veel winst.

Wat is Ondernemers Magazine?

De website Ondernemers Magazine is een website die verschillende onderwerpen behandelt op het gebied van ondernemen en business. Veel onderwerpen gaan ook over inkomen vergaren, bijvoorbeeld door vanuit huis te werken. Daarbij horen uiteraard onderwerpen die over beleggen gaan, zoals het interview van Jeroen Overster met Marijn. Dit en meer vind je op Ondernemers Magazine.

Hoe doet Marijn dat?

Aan Jeroen Overster vertelt Marijn hoe hij zijn kapitaal heeft verdiend. Dit heeft hij gedaan door middel van een online trading tool of handelsrobot, waarmee hij geld inzet op binaire opties. Deze tool heet EuroTrader. De speciale software analyseert voor hem de koers en geeft op basis daarvan advies voor de toekomstige trend. Bij het signaal wordt bovendien een nauwkeurigheid getoond. Op basis van deze informatie handelt Marijn nu al enige tijd, en verdient hij maandelijks tot wel 6.000 euro bij, zo schrijft Jeroen Overster.

Ook gebruikmaken van EuroTrader?

Wil je na het artikel van Jeroen Overster ook wel eens gebruik gaan maken van deze unieke handelsrobot en zelf hoge winsten maken op de beurs? Er zijn nog enkele gratis licenties van de software beschikbaar. Daarmee mag je EuroTrader gratis en geheel vrijblijvend 3 maanden uitproberen. Klik hier voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating