Binaire Opties Portal

Lamborghini Urus zorgt voor werkgelegenheid Italië

Lamborghini Urus zorgt voor werkgelegenheid Italië

Italiaanse SUV creëert arbeidsplaatsen in eigen land

De nieuwe Lamborghini SUV, die luistert naar de naam Urus, zal voor extra werkgelegenheid in eigen land zorgen. De autobouwer uit Sant’Agata Bolognese heeft een akkoord bereikt met de Italiaanse overheid over de productie van de luxe, sportieve terreinauto.

Belastingvoordeel

Doorslaggevend voor de beslissing om productie van de Lamborghini Urus in eigen land te houden, was het belastingvoordeel dat de bouwer van exclusieve auto’s overeen is gekomen met de Italiaanse regering. Verschillende bronnen die de onderhandelingen hebben gevolgd, melden dat hierover akkoord zou zijn bereikt.

Officiële aankondiging

De nieuwe locatie waar de Lamborghini Urus zal worden gebouwd, wordt woensdag pas officieel aan het publiek bekendgemaakt. Dit zeggen ingewijden. Naar verluidt zullen bij deze bekendmaking de topmannen van zowel Lamborghini als het Duitse moederbedrijf Audi aanwezig zijn. Zij zullen worden vergezeld door de Italiaanse minister-president Matteo Renzi. De plechtigheid zal plaatsvinden in de Italiaanse hoofdstad Rome.

500 banen

De productie van de Lamborghini Urus is een positieve impuls voor de lokale werkgelegenheid. De SUV van het merk met de stier biedt namelijk werk aan 500 nieuwe mensen. Daarvoor heeft de overheid de sportautofabrikant wel tegemoet moeten komen: de autobouwer uit Sant’Agata Bolognese krijgt tot 80 miljoen euro aan belastingvoordelen van de Italiaanse overheid.

5 jaar

Inmiddels is er alweer ongeveer 5 jaar verstreken sinds de Lamborghini Urus aan het publiek werd gepresenteerd. Puristen van het merk hadden felle kritiek op de autobouwer, die tot dan toe zich voornamelijk toespitsten op het maken van zeer exclusieve sportauto’s. Toch is de Urus niet de eerste terreinauto van het merk. Met de komst van deze SUV hoopt het merk nieuwe doelgroepen aan te boren, zoals ook Porsche dat met de Cayenne heeft gedaan en nu ook met de Macan doet. De Urus zal in het luxesegment opereren waarin ook de nieuwe Bentayga SUV van Bentley gepositioneerd is. De prijs van de Lamborghini SUV zal naar verwachting boven de 250.000 euro zijn.

Lees meer over binaire opties op automerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>