Binaire Opties Portal

Aandeel Netflix schiet omhoog

Aandeel Netflix schiet omhoog

Analisten positief over streamingdienst

Netflix zag vandaag de aandelen de lucht in schieten, een dag nadat de dienst plannen voor wereldwijde uitbreiding bekendmaakte. Die uitbreiding zal sneller gaan dan verwacht. Direct daarop stelden analisten hun verwachtingen positief bij.

Direct na het openen van Wall Street zag Netflix vandaag het aandeel met 17 procent toenemen. Die koers lijkt het aandeel vandaag vast te gaan houden, met op dit moment een plus van net geen 18 procent.

13 miljoen nieuwe abonnees in 2014

De presentatie van Netflix was erg positief. Over het jaar 2014 wist de online dienst 13 miljoen nieuwe abonnees aan te trekken. Het ledental kwam daarmee uit op 57,4 miljoen. Momenteel kun je in ongeveer 50 landen gebruik maken van de dienst. Het was de bedoeling om dit aantal landen uit te breiden naar meer dan 200 in 2017. Netflix had eerder nog ingeschat dat er meer tijd nodig was om deze plannen te verwezenlijken.

Analisten verwachten verdere stijging

Volgens analisten zal het aandeel, dat momenteel rond de 411 dollar schommelt, nog behoorlijk gaan stijgen. Persbureau Reuters meldt dat er gesproken wordt van een stijging tot 450 dollar. Dat is ruim 100 dollar verschil ten opzichte van gisteren. Het is overigens nog steeds minder dan de recordprijs die Netflix in augustus vorig jaar haalde. Toen stond de koers op 479 dollar per aandeel.

Strategie niet onhaalbaar

De strategie die Netflix in gedachten heeft om de wereld te veroveren, wordt gezien als “agressief, maar mogelijk”. Dat stelt analist Edward Williams, werkzaam bij BMO Capital Markets. Hij zegt tegen Reuters dat het belangrijker is, dat er een duidelijk punt is wanneer de periode van zware investeringen ten einde zal komen. Op dit moment wordt namelijk de winst op de Amerikaanse markt gebruikt om te investeren in de wereldwijde uitbreiding.

Binaire opties Netflix handelen?

Je kunt zelf binaire opties Netflix handelen. Voorspel of de koers van Netflix omhoog of omlaag gaat en verdien geld als je voorspelling uitkomt! Je kunt binaire opties op deze dienst handelen bij EZTrader Lees meer over onze ervaringen met EZTrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>