Binaire opties Nederland

abcOptions Bonus

abcOptions Bonus

Nu nog meer bonus en nieuwe tools bij abcOptions

De abcOptions bonus die eerder deze week werd aangekondigd, staat ons nog vers in het geheugen. Deze abc Options bonus bedroeg maar liefst 100 procent op de volgende storting bij 300 euro of meer. Deze bonus is overigens vandaag nog geldig! Maar abcOptions heeft nog een bonus in het leven geroepen. Een twee keer zo hoge bonus, om precies te zijn.

200% abcOptions Bonus!

Riepen we bij de 100% bonus al dat abcOptions een van de gulste brokers is, nu weten we het zeker. abcOptions heeft namelijk besloten om er nog een schepje bovenop te doen. Wie vandaag 600 euro of meer stort, krijgt daar van abcOptions 200% bonus over. Dus stort je 600 euro? Dan mag je handelen met 1200 euro. Stort je 1000 euro? Dan heb je maar liefst 3000 euro te besteden aan binaire opties! En zo gaat het nog wel even door. Deze abcOptions bonus is een van de hoogste bonussen die wij ooit hebben gezien. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan!

abcOptions bonus

Maar let op: deze abcOptions bonus geldt nog tot en met Halloween (31 oktober 2014). Wil je er gebruik van maken, dan zul je snel moeten zijn. Lees hieronder hoe je aanspraak maakt op deze abcOptions bonus.

Hoe krijg je deze abcOptions Bonus?

Als jij met deze abcOptions Bonus je Halloween nog leuker wilt maken, doe dan het volgende:

  1. Registreer je vandaag voor een abcOptions account. Klik hier om naar abcOptions te gaan.
  2. Stort eveneens vandaag nog minimaal 600 euro op je abcOptions account.
  3. Laat het team van abcOptions via e-mail, telefoon of live chat weten dat je graag de bonus wilt ontvangen.
  4. De abcOptions bonus van 200 procent wordt automatisch bijgeschreven!

Meldjeaan

Voorwaarden abcOptions Bonus

Bij abcOptions kleven er voorwaarden aan elke bonus. Dat is een zeer normale gang van zeken binnen de binaire opties. Dit is om te voorkomen dat nieuwe traders alleen maar registreren om het bonusgeld op te strijken en vervolgens niet gaan beleggen. Voor de exacte voorwaarden van deze abcOptions bonus kun je de website van de broker raadplegen of contact opnemen met de klantenservice. Maar wees er snel mee, want de bonus is alleen op 31 oktober 2014 geldig!

Heb je de abcOptions bonus gemist?

Lees je dit bericht te laat en heb je deze hoge abcOptions bonus gemist? Niet getreurd. Neem contact op met abcOptions en overleg welke bonus ze voor je hebben. Ons advies: doe dit voordat je gestort hebt, zodat je je storting kunt afstemmen op de aanbieding die abcOptions doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>