Binaire Opties Portal

Beleggen in olie?

Beleggen in olie?

Een aantal visies op olieprijzen

Beleggen in olie, verstandig of niet? Op dit moment zijn er veel beleggers die met argusogen de bewegingen in de oliemarkt volgen. Maar wat is nu een verstandige zet? Wel of niet binaire opties beleggen in olie?

Topman Exxon: ‘nog jaren lage olieprijs’

Binaire opties beleggen in olie kan interessant zijn, maar of je dan veel op de call-knop moet klikken? Topman Rex Tillerson van Amerikaans olie- en gasimperium ExxonMobil heeft er zijn twijfels bij. Zoals het er nu uitziet, is er een soort impasse ontstaan. De Opec-landen geven geen duimbreed toe en blijven stug doorproduceren, om zo de Amerikaanse productie van schalieolie tegen te zitten. Op die manier zal het aanbod van olie groot blijven en de prijs dus laag. Deze verwachting sprak Tilerson uit op een energieconferentie in Houston. Deze conferentie, IHS CERAWeek genaamd, is het grootste jaarlijkse evenement voor de olie-industrie.

Topman Vitol: ‘prijs kan niet veel lager’

Ian Taylor, bestuursvoorzitter van Vitol, liet eveneens zijn licht schijnen op de oliekwestie. De voorman van de grootste onafhankelijke oliehandelaar verwacht een andere beweging van de olieprijs. In de tweede helft van dit jaar zal volgend Taylor de prijs blijven schommelen tussen de 50 en 70 dollar per vat. De prijs kan volgens hem ook onder de 50 dollar belanden, maar de kosten van productie en exploratie zullen ervoor zorgen dat de prijs van een vat niet lang onder die grens kan bewegen. Bovendien ziet hij de productie in Amerika al afzwakken, terwijl er nog steeds een flinke vraag is. Dat duidt op een opwaartse beweging.

Zelf binaire opties beleggen in olie?

Wat is jouw mening over beleggen in olie? Zal de prijs inderdaad laag blijven, zoals de topman van ExxonMobil stelt? Of denk je dat er een schommeling in een brede marge plaatsvindt, net als topman Ian Taylor van Vitol? Of denk je dat de productie in de VS zo sterk zal afnemen dat de vraag snel gaat stijgen? Doe jouw voorspelling en zie of deze uitkomt. Verdien tot 90 procent rendement op je investering met binaire opties olie. Je kunt binaire opties beleggen in olie bij abcOptions. Deze sterke binaire opties broker biedt een goed handelsplatform en zeer aantrekkelijke voorwaarden. Lees hier meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>