Binaire Opties Portal

Binaire opties 2014 terugblik (en een vooruitblik!)

Binaire opties 2014 terugblik (en een vooruitblik!)

Wat bracht 2014 en wat brengt 2015?

Binaire opties zijn in 2014 nog verder uitgegroeid tot een product voor de belegger die houdt van eenvoud snelheid en direct resultaat. Ook dit jaar is het aantal beleggers in de binaire opties weer groter geworden, en is de markt in alle opzichten gegroeid. Niet alleen in aantallen. Je ziet dat de markt volwassen aan het worden is. Beleggers vinden nu sneller dan ooit de juiste broker en blijven daarbij. Hopelijk zet deze trend zich voort in 2015!

Hieronder onze mening over 2014. Heb jij een andere mening? Deel hem dan in de comments!

Beste Binaire Opties Broker 2014

Hij stond lang bovenaan dit jaar, zakte even een plaatsje, maar haalde daarna weer de koppositie in alle beoordelingen: abcOptions. De reden is heel simpel. Geen andere broker combineert alle elementen die je op de Nederlandse markt nodig hebt in zo’n sterke mix. Dan hebben we het natuurlijk over een Nederlandse site, betalen met iDEAL, een lage instap met bonus en een grote selectie van onderliggende waarden.

Grootste verliezer in 2014

De grootste verliezer is (in onze optiek) Rusland. Dankzij de sancties, de enorme daling van de olieprijzen en de inmiddels meer dan 40 procent in waarde gedaalde roebel, heeft dit land negatief verrast. Tel daar de slechte binnenlandse toestanden bij, en het is weinig verrassend dat de Russische centrale bank een economische krimp van 4,5 procent voor volgend jaar voorspelt.

Grootste winnaar in 2014

De grootste winnaar onder de verschillende landen is toch de VS. De olieproductie en economische groei zijn lang, heel lang zelfs, niet op dit niveau geweest. Het land lijkt daarmee de crisis van zich af te schudden. En dat in een tijd dat de rest van het Westen bijna kopje onder gaat.

Grootste belofte voor 2015

De grootste belofte voor het komende jaar? Hij kwam al voorbij in onze binaire opties trends voor 2015. Wij verwachten veel van Optiesadvies voor 2015. Deze geautomatiseerde binaire opties handelsbot helpt je met winst maken, door real-time marktgegevens te analyseren. Lees meer over Optiesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>