Binaire opties Nederland

Binaire Opties Alibaba

Binaire Opties Alibaba

Alibaba verdrievoudigt winst in eerste kwartaal

Binaire opties Alibaba zijn lang niet overal te krijgen, maar absoluut interessant om in de gaten te houden. De binaire opties Alibaba, die je in de ‘specials’ sectie van anyoption vindt, zijn namelijk met een interessante beweging bezig. In het eerste kwartaal van het nieuwe boekjaar heeft dit Chinese bedrijf zijn winst verdrievoudigd. Maar laten we eerst op het bedrijf ingaan voordat je overgaat op het handelen in binaire opties Alibaba.

Wie is Alibaba?

Alibaba is in binaire opties land en niet zo vaak besproken naam. Jammer, want het is een zeer interessante partij voor de belegger. Deze Chinese e-commercegigant is een zeer snel groeiend bedrijf, getuige de verdrievoudiging van de winst in april t/m juni. Die meet nu net iets meer dan 1,5 miljard euro, ofwel 2 miljard dollar. Ook de omzet steeg behoorlijk. Die bedraagt nu 2,5 miljard dollar (46 procent meer). Deze stijging in de boeken van Alibaba is vooral te danken aan een groei op de mobiele markt. Net niet een derde van de transacties van Alibaba wordt afgehandeld via smartphones.

Is dat nog niet genoeg reden om te handelen in binaire opties Alibaba? Binnenkort moet een beursgang op Wall Street gerealiseerd worden. De opbrengst die ermee gemoeid wordt, is naar schatting een niet mis te verstane 20 miljard dollar. Daarmee zou deze beursgang, die voor komende maand op de planning staat, de grootste in de Amerikaanse geschiedenis kunnen worden. Met andere woorden: de komende periode wordt een buitengewoon interessante tijd om te beleggen in binaire opties Alibaba.

anyoption

Nu binaire opties Alibaba handelen?

Binaire opties Alibaba vind je bij anyoption. Ze staan in een aparte sectie, onder het tabblad ‘Special’. Deze binaire opties broker heeft altijd hoog gescoord op BinaireOptieHandelaar.nl om verschillende redenen. Het zeer innovatieve handelsplatform maakt anyoption zeer fijn om mee te handelen. Daarnaast zijn de uitgebreide betaalmogelijkheden, waar iDeal ook toe behoort, fijn voor de Nederlandse belegger. Dus wil je binaire opties Alibaba handelen? Lees hier meer over anyoption.

>>Klik hier om direct naar anyoption te gaan!<<

Read about in English.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>