Binaire Opties Portal

Binaire opties General Motors (GM)

Binaire opties General Motors (GM)

Vraag daalt, binaire opties koers GM ook?

Binaire opties General Motors kunnen de komende tijd in een dalende koers terechtkomen. GM ziet zichzelf door meerdere oorzaken genoodzaakt de productie in Sint Petersburg op te schorten tot 12 september. Wat heeft deze productiestaking voor invloed op de koers van binaire opties General Motors?

Binaire opties General Motors nu wellicht extra interessant

Wie binaire opties General Motors belegt of wil beleggen, doet er wellicht goed aan de koers de komende tijd in de gaten te houden. Gezien het feit dat GM in de Russische fabrieken de komende 2 maanden slechts 12 dagen productie zal draaien (4 in september en 8 in oktober), zou de koers van binaire opties General Motors wel eens flink kunnen gaan bewegen. Het terugschroeven van de productie is het gevolg van een sterk gedaalde vraag in Rusland. Deze daling van de vraag is weer het gevolg van economische malaise en onrusten in het land. De eerste 7 maanden van 2014 was al een daling van bijna 10 procent in de vraag naar personenauto’s en bestelwagens te zien. In juli daalde die vraag verder, en werden er 23 procent minder auto afgezet. Wellicht is dit dus een slimme tijd om in te stappen in binaire opties General Motors.

topoption-bonus

Zelf binaire opties General Motors beleggen?

Wie binaire opties General Motors wil beleggen, kan niet bij al onze binaire opties brokers terecht. Wie op zoek is naar deze binaire opties, kan bij TopOption terecht. Deze broker heeft GM in het assortiment van onderliggende waarden opgenomen. Vooral de goede regulering, vele verschillende onderliggende waarden (180, de meeste in de markt!) en de toegankelijke minimuminleg van een trade maken deze binaire opties broker interessant als je in GM wilt beleggen. Dus overweeg je om binaire opties General Motors te beleggen? Lees dan hier meer over TopOption.

>>Klik hier om direct naar TopOption te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>