Binaire opties Nederland

Binaire Opties Google

Binaire Opties Google

Inkomsten advertenties Google dalen

Handel je in binaire opties Google? Dan is dit bericht voor jou wellicht interessant. Het zou namelijk wel eens zo kunnen zijn, dat er een daling gaat plaatsvinden voor binaire opties Google. Vandaag werd namelijk duidelijk dat Google in het derde kwartaal minder heeft verdiend aan de inkomsten uit advertenties. Door veranderingen in het internetgebruik, lijkt de daling te zijn ingezet voor deze inkomsten. Wat betekent dit nieuws voor binaire opties Google?

Google verdiende het afgelopen kwartaal minder aan advertentie-inkomsten vanwege het steeds groter wordende percentage van mobiele gebruikers. Van deze groep Google-gebruikers is bekend dat ze wel vaker klikken op advertenties dan de gebruikers die per computer de zoekmachine bezoeken, maar kliks van mobiele gebruikersleiden minder vaak tot een aankoop. Dit heeft als gevolg, dat adverteerders minder willen betalen voor advertenties. Hierdoor daalden de inkomsten uit advertenties voor Google met 2 procent, ondanks dat er 17 procent meer op de advertenties werd geklikt.

Binaire opties Google onder druk?

Binaire opties Google lijken op dit moment nog weinig te vrezen te hebben van deze ontwikkeling. Ondanks de gedaalde inkomsten uit advertenties, wist Google namelijk een stijging in de omzet te realiseren. Met 16,52 miljard dollar (12,9 miljard euro) was de omzet 20 procent hoger dan vorig jaar. De winst daalde echter wel. Was die vorig jaar nog 2,97 miljard dollar, dit jaar bleef er ‘slechts’ 2,81 miljard dollar hangen aan de strijkstok van Google.

binaire opties google

De koers van binaire opties Google (zie hierboven) daalde licht nadat het nieuws naar buiten werd gebracht. De koers stond om 22.00 uur onze tijd ruim een procent lager op 524,51 US dollar.

Zelf binaire opties Google handelen?

Wil je binaire opties Google handelen? Vele brokers bieden binaire opties Google aan. Een van deze (en zeker een van de beste binaire opties brokers) is WeOption. Deze relatief nieuwe binaire opties broker biedt een ruime keuze aan optiesoorten en onderliggende waarden, en geeft je bovendien veel betaalgemak doordat je kunt storten via iDEAL. Ontdek deze unieke broker! Lees meer over onze ervaringen met WeOption. Veel succes met handelen in binaire opties Google!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>