Binaire opties Nederland

Speculatietaks voor Binaire Opties?

Speculatietaks voor Binaire Opties?

Belgen verdeeld over deze speculatiebelasting

In België ligt een voorstel om daytrading zwaarder te belasten. Met een zogeheten speculatietaks moeten beleggers ontmoedigd worden om hun beleggingen binnen het jaar van de hand te doen, zo blijkt uit voorstellen. Op dit moment zijn er voor- en tegenstanders op het gebied van deze speculatietaks.

Huybrechts: tegen de speculatiebelasting

De speculatietaks is een slechte zaak, meent voorzitter van de Vlaamse Beleggersfederatie (VFB) Paul Huybrechts. Huybrechts spreekt in zijn betoog over een belasting die betaald moet worden wanneer een belegging binnen een jaar na aankoop wordt verkocht. Op deze manier wordt aandeelhoudersloyaliteit gestimuleerd. Huybrechts stelt in zijn verhaal dat hij zeer zeker voorstander is van het stimuleren van deze loyaliteit, maar is tegen de genoemde speculatietaks.

De speculatietaks zorgt er namelijk voor, dat de liquiditeit van langzaam kapitaal in het geding komt, stelt Huybrechts. Anders worden beleggers die snel in- en uitstappen benadeeld, en dat is volgens hem niet de bedoeling. Bovendien zullen beleggers minder snel geneigd zijn in nieuwe investeringen te stappen als zij er voor een jaar aan vast zitten. En dat is precies wat je in de hand werkt met speculatietaks.

CD&V: voor de speculatiebelasting

Voorstander van de speculatietaks is , de Belgische christendemocratische partij. Deze partij streeft zelfs naar een belasting die geldt als binnen 2 jaar een aankoop wordt doorverkocht. Dat juist de daytraders en speculanten zorgen voor de liquiditeit in de markt, kan de CD&V weinig schelen. Zij maken zich – na zich eerder fel uitgesproken te hebben tegen deze speculatiebelasting – hard voor de invoering van de speculatietaks.

Speculatiebelasting en binaire opties

Wat zal de speculatietaks betekenen voor de binaire opties? Een belangrijke vraag, aangezien deze belasting wellicht in meer landen ingevoerd zal worden bij voldoende draagkracht. Gelukkig vallen binaire opties bij deze speculatietaks buiten de boot – voor nu in ieder geval. We zien nergens in de plannen over de speculatietaks dat onze geliefde binaire opties eraan moeten geloven, dus je kunt met een gerust hart (verder) handelen!

Nu handelen in binaire opties?

Heb je na het lezen van dit nieuws over speculatietaks zin gekregen om te beleggen in binaire opties? Kijk dan bij onze binaire opties brokers welke broker het beste bij jou past. Maak je keuze en handel met een gerust hart, want je betaalt geen broker fee, geen commissie en al helemaal geen speculatietaks!

Ga naar onze binaire opties brokers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>