Binaire Opties Portal

Geldnieuws Ervaringen

Geldnieuws Ervaringen

Geldnieuws heeft unieke winstmethode ontdekt? Niet echt…

Geldnieuws is een website die zich bezighoudt met nieuws op financieel gebied, zo lijkt het. Hier zul je echter niet snel de laatste bewegingen van de AEX lezen of de winst die een bepaald bedrijf heeft gemaakt. Nee, de website Geldnieuws.com richt zich op de ervaringen van individuele beleggers en hun verhaal. Zo heeft deze website onlangs het verhaal van Reyer Roseboom gepubliceerd. Wat zijn onze Geldnieuws ervaringen?

Geldnieuws interview met Reyer Roseboom

Geldnieuws publiceerde onlangs op hun website het verhaal over Reyer Roseboom, een 35-jarige man uit Utrecht. Hij was al enige tijd op zoek naar een eerlijke en legale manier om online geld te verdienen. Deze Reyer zou advocaat zijn. Enig zoekwerk heeft ons echter geleerd, dat er geen advocaat ingeschreven staat onder de naam Reyer Roseboom. Het lijkt er dus op dat Geldnieuws deze man en zijn methode (die hieronder te zien is) heeft verzonnen. Onderstaande video is ook te zien op Geldnieuws.

Geen ervaringen nodig voor Geldnieuws methode

Je hoeft volgens het interview van Geldnieuws geen ervaringen te hebben met online binaire opties handelen om dit te kunnen. Het enige dat je hoeft te doen, is de trends te ontdekken die de beurs volgt. Hier zet je vervolgens op in. Want, zo blijkt uit het interview van Geldnieuws met Reyer Roseboom: beleggers volgen trends. Zodra je die trends herkent, kun jij hiervan gebruik maken en winst maken! Hieronder leggen we aan de hand van 3 plaatjes de methode van Geldnieuws uit.

reyer roseboom opwaartse trend
Bovenstaand plaatje toont een OPWAARTSE trend. In dit geval gaat de grafiek OMHOOG.
reyer roseboom neerwaartse trendHierboven zie je een NEERWAARTSE trend. In dit geval gaat de grafiek OMLAAG.
reyer roseboom neutrale trendDeze laatste grafiek toont een NEUTRALE trend. Het is moeilijk te zeggen waar de trend naartoe gaat.

Klopt het verhaal van Geldnieuws?

Het verhaal van Geldnieuws klinkt erg mooi en, om eerlijk te zijn, behoorlijk aannemelijk. Maar helaas: er komt iets meer bij kijken dan een denkbeeldig trendlijntje volgen. Daarbij komt dat deze Reyer Roseboom nergens te vinden is. Wij hebben onze bedenkingen bij Geldnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>