Binaire Opties Portal

Binaire Opties Automerken

Binaire Opties Automerken

Autodealers VS verwachten komend jaar goed jaar

Het is wellicht wat vroeg gejuicht, maar binaire opties op automerken konden wel eens interessant worden in 2015. In ieder geval hebben de autodealers in de VS er vertrouwen in. Die verwachten het hoogste aantal verkopen in 10 jaar te gaan halen. Dus met het komende jaar in aantocht, is het wellicht slim om de binaire opties op automerken alvast te bekijken.

In de VS verwachten autodealers 16,9 miljoen voertuigen af te zetten. Dat aantal is sinds 2005 niet meer gehaald en is een half miljoen stuks meer dan waar de dealers naar verwachting op uitkomen in 2014.

Redenen voor de populariteit van nieuwe auto’s zijn er genoeg. Zo zit de arbeidsmarkt in de VS weer in de lift, zijn de brandstofprijzen ondertussen gedaald en betaalt de consument een lage rente op de financiering van een nieuwe auto. Deze tendensen hebben er al toe geleid dat er meer auto’s zijn verkocht in de afgelopen periode. Volgens de autodealers zal die stijgende lijn ook in 2015 te zien zijn. Het zal nog wel even duren voor het record in 2000 geëvenaard wordt. Toen werden 17,4 miljoen nieuwe voertuigen aan de man gebracht.

Wat voor binaire opties op automerken zijn er?

Verschillende binaire opties brokers hebben binaire opties op automerken in hun aanbod opgenomen. Hieronder hebben we 3 brokers eruit gelicht en de verschillende binaire opties op automerken die ze in hun assortiment hebben. Door het groet aanbod, lichten we alleen de binaire opties toe bij de automerken die van de stijgende lijn zullen profiteren (of juist helemaal niet). Ook hebben we dubbele vermeldingen bij de brokers weggelaten.

abcOptions

BMW: met amper 2 procent marktaandeel is BMW in de VS geen grote speler, maar wel een belangrijke. We hebben al eens eerder gekeken naar binaire opties BMW, en niet zonder reden.
Fiat: een te kleine speler helaas. Te meer omdat Ferrari binnenkort zal worden afgestoten, zien we weinig profijt voor binaire opties Fiat.
Hyundai: het Koreaanse automerk floreert in de VS. Een grote kanshebber dus.
Tesla Motors: Tesla heeft moeite om zich te handhaven door regelgevingen met betrekking tot verkoop in de VS. Desondanks kijken steeds meer Amerikanen naar dit elektrische merk.

Lees meer over abcOptions.

TopOption

Daimler AG: Daimler, bekend van de luxe automobielen, is een kleine speller op de Amerikaanse markt. Door de kleinschaligheid kan echter de kleinste absolute toename voor een grote relatieve stijging zorgen.
General Motors: als de automarkt in de VS echt flink aantrekt, zullen binaire opties General Motors daar hoogstwaarschijnlijk wat van merken in positieve zin. Voor GM is de VS namelijk een ongekend belangrijke afzetmarkt.
Nissan Motor: ook Nissan krijgt steeds meer voet aan de grond in de VS. In de gaten houden dus.
Volkswagen: als ‘outsider’ kan Volkswagen nog wel eens voor verrassingen gaan zorgen.

Lees meer over TopOption.

Banc de Binary

Renault: rijdt er iemand Renault in de VS? Misschien een verdwaalde Fransman. Voor wat betreft het nieuws uit de VS, kun je deze dus overslaan.
Toyota: een groot en belangrijk merk, zeker in de sedan en SUV-divisie. Goed in het vizier houden, dus.
Volvo: klein, maar weerbarstig merk in de VS. Als de nieuwe modellen god ontvangen worden, kan 2015 ook voor Volvo een mooi jaar worden.

Lees meer over Banc de Binary.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>