Binaire Opties Portal

Optie24 Actie

Optie24 Actie

Gratis 25 euro zonder storting bij Optie24

Optie24 heeft een speciale tijdelijke actie in het leven geroepen, waarbij nieuwe leden gratis startkapitaal krijgen. Dit is dus geen bonus bij een storting, maar een echt geldbedrag dat je kunt krijgen zonder dat je iets hoeft te storten. Met dit startkapitaal van 25 euro kun je het handelsplatform van Optie24 uittesten. Zo kun je mooi risicoloos het handelsplatform van Optie24 uitproberen.

Optie24 bekend om hoge bonus

Optie24 staat al langer bekend om de genereuze bonussen die je kunt ontvangen bij deze binaire opties broker. Het is zelfs de enige broker die wij kennen, die al vanaf de minimale inleg een bonus van 100 procent geeft over je eerste storting. Bovendien is de drempel om bij Optie24 te beginnen heel laag: met een bedrag van slechts 50 euro kun je al een account openen. Een leuke en laagdrempelige manier dus om kennis te maken met binaire opties en met de broker Optie24.

Meer lezen over Optie24?

Optie24 staat hoog op ons lijstje van favoriete binaire opties brokers, mede door de redenen die we hierboven noemen. Maar er zijn nog veel meer redenen te bedenken om binaire opties te gaan handelen bij deze broker. Welke dat allemaal zijn? Lees het in onze ervaringen met Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>