Binaire Opties Portal

Optie24 breidt uit

Optie24 breidt uit

Nieuwe aandelen en nieuwe beurzen voor korte termijn

Optie24 is flink aan de weg aan het timmeren, en heeft een behoorlijke lijst nieuwe onderliggende waarden toegevoegd. Hierdoor is de keuze voor de belegger nog ruimer geworden. Op deze manier kun je op nog meer actualiteiten inspringen en van nog meer economische veranderingen profiteren bij Optie24. Wat is er allemaal bij gekomen en waarin kun je nu nieuwe posities openen? Bekijk hieronder per categorie de nieuwe onderliggende waarden van Optie24.

Korte termijn

Bij Optie24 is een behoorlijke lijst aan beurzen toegevoegd waarmee je nu op de korte termijn kunt handelen. Een aantal van deze beurzen is onmisbaar in het rijtje van de meeste beleggers. Leuk is, dat er ook minder bekende namen tussen staan. Zo zie je naast de logische namen als FTSE, Dow Jones, Hang Seng, S&P 500 en Nasdaq ook een aantal namen die je niet verwacht, zoals South Africa 40. Hieronder zie je het hele lijstje van Optie24.

optie24 korte termijn

Amerikaanse aandelen

Het rijtje Amerikaanse aandelen van Optie24 was nodig aan uitbreiding toe, zo is wel te zien als we kijken naar de nieuwe namen bij de binaire opties broker. Grote namen als Coca-Cola, Citigroup, Disney en Exxon stonden bijvoorbeeld nog niet in het rijtje. Hetzelfde geldt voor Twitter, Nike en Microsoft. En zo zijn er nog 8 aandelen (bijvoorbeeld recordhouder Alibaba) die zijn toegevoegd door Optie24.

optie24 aandelen amerika

Waarom Optie24?

Optie24 is een van de populairste binaire opties brokers onder beleggers. Daar zijn verschillende redenen voor. Om te beginnen kiezen veel beleggers voor deze broker, omdat de website in het Nederlands is (het is immers een echt Nederlandse broker). Daarnaast is het grote voordeel, dat je kunt storten via iDEAL. Dat is wel zo eenvoudig en veilig. Tot slot heeft Optie24 de meest toegankelijke minimum storting. Je kunt al een account openen met 50 euro, en krijgt dan ook nog eens 100 procent bonus. Lees hier meer over Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>