Binaire Opties Portal

Optiestrategie

Optiestrategie

3 voorbeelden van een optiestrategie

Een optiestrategie helpt je strategisch handelen in binaire opties. Met behulp van een dergelijke methode heb je houvast tijdens het beleggen, en kun je planmatig tot de beste resultaten komen. Hieronder noemen we 3 bekende voorbeelden van een optiestrategie.

Optiestrategie 1: automatisch handelen

Niet zozeer een echte optiestrategie, maar toch een bekende manier van beleggen, is het gebruik van een automatische beleggingstool. Deze methode zie je tegenwoordig steeds vaker. De tool, opgebouwd uit speciale software, analyseert de markt en geeft aanbevelingen die de belegger vervolgens kan opvolgen met 1 druk op de knop. Lees meer over deze optiestrategie in ons artikel over Optiesadvies.

Optiestrategie 2: Trends volgen

Reyer Roseboom ontdekte een optiestrategie die je zelf kunt uitvoeren. Veel mensen schrikken terug bij een strategie (omdat het ingewikkeld lijkt), maar deze methode is eenvoudig te volgen en kan zeer lucratief zijn. Reyer zelf geeft aan dat hij er behoorlijk wat geld mee verdient. Het gaat er bij deze optiestrategie om, dat je de trends op de beurs ontwaart en hierop inspeelt. Zo is er:

  • Een opwaartse trend (de koers stijgt). Hierbij kun je een denkbeeldige lijn trekken over de koers van linksonder naar rechtsboven.
  • Een neerwaartse trend (de koers daalt). Je kunt een denkbeeldige lijn over de koers trekken die loopt van linksboven naar rechtsonder.
  • Een neutrale trend. Hierbij is er geen duidelijke trend te ontwaren en kun je beter wachten met beleggen.

Meer weten? Lees hier meer over de optiestrategie van Reyer Roseboom.

Optiestrategie 3: Verdubbelstrategie

Een optiestrategie kan ook draaien om de inleg in plaats van de koersbepaling. Zo ontwikkelde Diemer W. een methode waarbij hij zijn inleg strategisch bepaalt om winst te maximaliseren en verlies te minimaliseren. Deze strategie doopte hij de Verdubbelstrategie. Het principe is simpel: je begint met een bepaalde inleg (bijvoorbeeld 10 euro). Als je trade met winst eindigt, begin je weer met 10 euro. Eindigt je trade in verlies, dan verdubbel je de inleg naar 20 euro. Eindigt je trade van 20 euro met winst, dan begin je weer bij 10 euro. Verlies je echter ook deze trade, dan verdubbel je je inleg naar 40 euro. Je snapt het al: bij winst begin je weer bij 10 euro, bij verlies verdubbel je naar 80 euro, daarna 160 euro etc. Als je meer wilt weten over deze optiestrategie, lees dan meer over de Verdubbelstrategie van Diemer W. uit Nieuw Vennep.

Andere optiestrategie?

Zoek je een andere optiestrategie dan hierboven vermeld staat? Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze binaire opties strategieën.

Direct beginnen met beleggen?

Wil je direct een optiestrategie toepassen die je hier hebt gezien? Begin dan met beleggen bij een vakkundige binaire opties broker. Kijk eens bij OptionFair, een broker met veel internationale ervaring die onlangs op de Nederlandse markt is gekomen. Lees hier meer over OptionFair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>