Binaire Opties Portal

Royal Bank of Scotland krijgt miljardenboete?

Royal Bank of Scotland krijgt miljardenboete?

VS gaat mogelijk Royal Bank of Scotland beboeten

Er is een kans dat de Britse Royal Bank of Scotland (RBS) binnenkort in de Verenigde Staten een boete krijgt opgelegd. De bank zou zich schuldig hebben gemaakt aan het sjoemelen met de verkoop van risicovolle hypotheekbeleggingen. Dit gebeurde aan de vooravond van de economische crisis.

Volgens de aanklager heeft RBS bij de verkoop van beleggingen bewust informatie achtergehouden over de risico’s waarmee deze beleggingen gepaard gingen. Een kwalijke zaak, waar een flinke boete aan hangt. De krant The Times meldt dat de biete voor deze Britse bank omgerekend zou uitkomen op 6,4 miljard euro. De krant baseert het nieuws op verklaringen van ingewijden in de zaak. De bank zou voor de dreigende boete al 1,9 miljard pond (ongeveer 2,4 miljard euro) hebben gereserveerd.

RBS is niet de eerste bank die voor dergelijke vergrijpen op het matje wordt geroepen. Onlangs werd bekend dat de Zwitserse bank Credit Suisse eveneens op een boete kan rekenen in de VS. De Zwitsers zullen echter iets dieper in de buidel moeten tasten. Hen hangt een boete boven het hoofd van 10 miljard dollar.

Bij deze kwestie zijn ook Amerikaanse banken betrokken. Onder andere JPMorgan Chase en Bank of America hebben al diep door het stof moeten gaan. De Amerikaanse banken werd eveneens verweten dat ze beleggers bewust om de tuin hadden geleid. Beide banken hebben al tientallen miljarden aan boetes moeten betalen.

Binaire Opties Banken

Op tal van banken kun je binaire opties verhandelen. Wat zal dit nieuws doen met de koers van aandelen van deze banken? Voorspel de juiste koersbeweging en maak winst met binaire opties op deze banken! Je vindt binaire opties op verschillende banken bij onze meest vooraanstaande binaire opties broker abcOptions. Lees voordat je begint met handelen onze ervaringen met abcOptions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>