Binaire opties Nederland

Winstverwachting Canon

Winstverwachting Canon

Canon verhoogt winstverwachting

Canon heeft de winstverwachting bijgesteld naar boven. Het Japanse bedrijf, bekend van onder andere camera’s, scanners en printers, verwacht de komende periode te kunnen profiteren van een verzwakte yen. De slecht presterende Japanse munt moet zo voor een opwaartse financiële curve zorgen bij Canon.

Is Canon te optimistisch?

Canon komt met een hogere winstverwachting, en tegelijkertijd met tegenvallende cijfers over het laatste kwartaal. De winst van het afgelopen kwartaal bleek namelijk minder hoog dan in dezelfde periode in 2013. Toch blijft Canon met positieve blik de toekomst tegemoet zien.

Canon verwacht in plaats van de eerdere prognose van 240 miljard yen, een nettowinst van ongeveer 250 miljard yen te boeken. Omgerekend is dat zo’n 1,8 miljard euro. Zoals hierboven te lezen is, zal deze hogere winst vooral worden toegeschreven aan de verzwakte yen. Deze maakt dat in het buitenland behaalde winsten, omgerekend naar de eigen koers, hoger uitvallen. Tegelijk met deze prognose, werd een winst gepresenteerd van 58,2 miljard yen over het afgelopen jaar. Deze bleek iets meer dan 1 procent lager dan de winst van 58,8 miljard die Canon over dezelfde periode in 2013 boekte.

canon binaire opties

In het nieuws van Canon leek vooral de positieve noot te prevaleren, als we de koers mochten geloven. De koers van Canon steeg namelijk licht, en staat op moment van schrijven 0,77 procent, ofwel 25 yen, hoger.

Profiteer ook van een zwakke yen!

Ook jij kunt profiteren van de zwakke yen. Bijvoorbeeld door binaire opties op valutaparen met de yen af te sluiten, zoals USD/JPY of EUR/JPY. Sluit je aan bij Optie24 en begin vandaag nog met handelen in binaire opties op valutaparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>