Binaire Opties Portal

6 Beleggingsfouten om te vermijden

6 Beleggingsfouten om te vermijden

Vermijd deze 6 beleggingsfouten te allen tijde!

Natuurlijk maak jij beleggingsfouten als je nog niet zo bekend bent met binaire opties. We leren het vak (en het meeste in het leven) met vallen en opstaan. Sommige fouten zijn heel specifiek, andere fouten maken we allemaal wel eens. Die laatste categorie beleggingsfouten gaan we hieronder doornemen. Leer ervan, zodat jij ze niet ook maakt.

1. Beleggen zonder strategie

De grootste beleggingsfout die gemaakt wordt, is het niet hebben van een strategie. Als je de verhalen leest van beleggers als Reyer Roseboom en Diemer W., zie je dat ze een binaire opties strategie gebruiken. Zonder strategie handelen is als iets voor het eerst koken zonder recept: er is een kans dat het goed gaat, maar die is klein en puur gebaseerd op geluk.

2. Trades in verlies laten eindigen

Dankzij de handige trading tools die veel brokers aanbieden, is online beleggen al lang niet meer drukken op een knop en wachten wat er gebeurt. Je kunt tijdens een lopende trade van alles aanpassen om verlies te beperken en winst te maximaliseren. Werkloos toekijken hoe een trade in verlies eindigt, is er daarom niet meer bij.

3. Verlies najagen

Bij geld investeren is de kans op verlies nu eenmaal onvermijdelijk. Gebeurt het dat een trade of zelfs een serie trades in verlies eindigt, ga dan niet achter je verliezen aan om ze te herstellen. De praktijk heeft uitgewezen dat de frustratie die je dan voelt jouw kansen op verlies alleen maar groter maakt. Wie wil leren beleggen, moet daarom ook leren zichzelf te beheersen.

4. Geen verliesbescherming afsluiten

Nog zo’n tool die veel te weinig wordt gebruikt: verliesbescherming. Slim beleggen is winst maximaliseren en verlies beperken. Daarbij is goede verliesbescherming onvermijdelijk, want geld beleggen zonder risico bestaat simpelweg niet. Een van de brokers die hier een mooie tool voor aanbiedt, is anyoption. Zo kun je risico en opbrengst perfect balanceren.

5. Onrealistische verwachtingen hebben

Dus jij stort 200 euro? Prima startbedrag voor iemand die rustig wil beginnen. Je kunt er leuke winsten mee behalen. Verwacht echter niet dat je voor het eind van het jaar miljonair bent. Met andere woorden: wees realistisch.

6. Geen brokers vergelijken

Op BinaireOptieHandelaar.nl vind je 19 brokers en geen 2 zijn hetzelfde. Sterker nog: hoe dieper je graaft, hoe meer verschillen je vindt. Welke moet je kiezen? Die keuze is grotendeels te bepalen aan de hand van feiten, maar ook grotendeels aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Lees hier meer over de 19 binaire opties brokers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>