Binaire opties Nederland

Binaire Opties CAC (Frankrijk)

Binaire Opties CAC (Frankrijk)

Wat gaat CAC doen na beslissing overheid?

Beleggers van binaire opties, houd de CAC goed in de gaten! De Franse beurs zou namelijk wel eens flink kunnen gaan schommelen, nu de overheid van Frankrijk heeft besloten niet extra te gaan bezuinigen. Ben je een fervent handelaar in binaire opties CAC? Lees dan vooral verder wat deze beslissing voor invloed kan hebben op binaire opties CAC.

De extra bezuinigingen waren nodig, zodat Frankrijk volgend jaar alsnog voldoet aan de afspraken die binnen de EU gelden als het gaat om het begrotingstekort. Afgesproken is dat dit tekort niet meer dan 3 procent mag bedragen. Door aanvullende bezuinigingen zou Frankrijk hieraan tegemoet kunnen komen. Echter stelt de Franse minister Michel Sapin van Financiën dat het beter is om het tempo waarin het tekort wordt aangepakt aan te passen aan de economische situatie van Frankrijk.

binaire opties cac

Volgens de nieuwe begroting van 2015 zal het begrotingstekort met 0,1 procent dalen ten opzichte van dit jaar. Dat betekent dat het tekort 4,3 procent van de totale economie zal bedragen. Het jaar erop wordt gestreefd naar een tekort van 3,8 procent. Volgens deze lijn is het tekort pas in 2017 geslonken tot het gewenste niveau, namelijk 2,8 procent.

De vraag is hoe lang Brussel nog akkoord gaat met deze houding van Frankrijk. De EU kneep eerder al een oogje toe, en gaf de Fransen een extra jaar de tijd om orde op zaken te stellen in de nationale financiën. Overigens werd hetzelfde gedaan met Nederland, Portugal, Spanje, Polen en Slovenië, in verband met de economische malaise en de hoge werkloosheid. Nu lijkt Brussel echter minder coulant. De afgelopen maanden werd Frankrijk al meerdere malen gesommeerd de boel in orde te maken. Hoe hard zal het Europees parlement voor Frankrijk zijn? Voor beleggers in binaire opties CAC is de dag des oordeels 15 oktober. Dan presenteert het tweede grootste land van de Eurozone zijn begroting aan de Europese commissie.

Binaire opties CAC? Houd 15 oktober aan!

Voor binaire opties CAC zal de datum 15 oktober veel betekenis hebben. Dan is het zover, en moet Frankrijk de begroting presenteren. Volgen er sancties en gaat de CAC hieronder gebukt? Of krijgt Frankrijk nog langer respijt? Als een paal boven water staat in ieder geval, dat binaire opties CAC de komende tijd veel bekijks zullen trekken. Ook binaire opties CAC handelen? Kijk dan eens bij anyoption. Je kunt er met iDEAL betalen en je hebt beschikking over een van de meest innovatieve handelsplatforms. Dus als je geïnteresseerd bent in binaire opties CAC, lees dan hier meer over anyoption.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>