Binaire Opties Portal

Binaire opties Netflix

Binaire opties Netflix

Beleggers in binaire opties Netflix zagen flinke stijging aandeel

Beleggers in binaire opties op Netflix was het waarschijnlijk al opgevallen: het aandeel schoot vandaag ineens de lucht in. Het is niet de eerste keer dit jaar dat het aandeel Netflix de lucht in schoot, maar deze koersuitslag was groter dan die van afgelopen januari. Lees hier hoe ook jij kunt profiteren door te beleggen in binaire opties Netflix.

Nieuwe abonnees

Bij het klinken van de bel op Wall Street had de online streamingdienst Netflix over de gehele dag een koerswinst behaald van maar liefst 18,2 procent, een volle 1,2 procent meer dan de grote koersuitslag van 21 januari. Die mat namelijk 17 procent. Beleggers keken toe hoe de koers een stevige trend omhoog zette, die volgens analisten te danken is aan het feit dat de online dienst een flinke toename in het aantal abonnees zag. Zo’n 5 miljoen nieuwe accounts werden aangemaakt, waardoor het totale ledental nu 62,3 miljoen bedraagt. Ook in Nederland is Netflix nog steeds bezig met een opmars. Ongeveer 10 procent van de Nederlanders heeft een abonnement op de internetdienst.

Netflix gisteren nog negatief

Opvallend is, dat een dag geleden de online televisiedienst nog negatief in het nieuws was. Toen kwam naar buiten dat er een winst over het eerste kwartaal was geboekt van miljoen dollar (omgerekend 22,4 miljoen euro). Een jaar eerder was dat ruim meer dan het dubbele, namelijk 53 miljoen. Wel steeg de omzet ten opzichte van een jaar eerder, en werd er in het eerste kwartaal van 2015 in totaal 1,6 miljard dollar binnengehaald.

Binaire opties Netflix

De grote koersschommelingen maken Netflix een goede kandidaat om binaire opties op te handelen. Dit kan bij enkele brokers, maar nog mooier: je kunt er volledig geautomatiseerd in handelen. In dat geval maak je gebruik van een handelsrobot die de beurs analyseert en je op basis van die analyse advies geeft over wat je moet handelen. Dit kan ook voor binaire opties Netflix. Meer weten over deze automatische handelsrobot? Lees meer over Optiesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>