Binaire Opties Portal

Binaire opties tip: Turkse Lira

Binaire opties tip: Turkse Lira

Beleg in 1 van ’s werelds slechtst presterende valuta

De Turkse Lira is de binaire opties tip van deze week. De kans dat je munt slaat uit deze valuta wanneer je in putopties handelt, is zeer aanwezig. De Turkse munteenheid (TRY) staat te boek als 1 van ’s werelds slechtst presterende valuta’s.

Laagste punt ooit

Op dit moment zit de Turkse Lira op het laagste punt ooit, maar de rek lijkt er nog niet uit voor de munt. De onrust in het land wordt ook gevoeld op de beurzen, waar de valuta een onverminderd dalende lijn volgt. Vanochtend daalde de waarde van de Turkse Lira al met 1 procent. Toen moest voor elke Amerikaanse dollar een bedrag van 3,04 Turkse Lira worden betaald en ook de rest van de dag was het weinig soeps voor de munt.

Aanhoudende onrust

De onrust in Turkije zorgt voor een instabiele markt. Dit jaar daalde de waarde van de Turkse munt daardoor al met bijna een kwart. Maandag gooide een aanslag van de Koerdische Arbeiders Partij (PKK) in het Zuidoosten van het land extra olie op het vuur. Hierbij lieten 15 soldaten van het Turkse leger het leven. Aan deze instabiele situatie helpt ook de tweede verkiezingsronde in een halfjaar tijd niet mee.

Zorgen

Voor de toekomst wordt een niet veel beter scenario verwacht. Onder beleggers heersen zorgen als het gaat om wat Turkije op zowel politiek als economisch gebied te wachten staat. Daarin staat het land niet alleen. Ook andere opkomende economieën lijken broos, nu met de verwachte renteverhoging in de Verenigde Staten het geld uit deze landen wegsijpelt.

Renteverhoging

Eerder dit jaar sprak het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zich al uit tegen een renteverhoging door de Federal Reserve (Fed), de Amerikaanse Centrale Bank in 2015. Volgens het IMF kan de Fed beter wachten tot 2016, omdat de opwaardering van de dollar anders schadelijke vormen zou kunnen aannemen. De renteverhoging zou de eerste sinds 2006 zijn.

Lees meer binaire opties tips en binaire opties advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>