Binaire Opties Portal

Optie24 en Optieclub beleggen kan nu ook in het weekend!

Optie24 en Optieclub beleggen kan nu ook in het weekend!

Met Optie24 of Optieclub beleggen in het weekend? Sinds kort is het mogelijk. Voorheen moest je altijd doordeweeks de beurzen in de gaten houden, maar tegenwoordig kun je met Optie24 en Optieclub beleggen in het weekend. Dit komt doordat je met Optie24 en Optieclub nu kunt beleggen in de TA-25.

Optie24 en Optieclub beleggen in TA-25

De TA-25, de nieuwste beurs waar je bij Optie24 en Optieclub in kunt beleggen, is de Israëlische index. Ook op zaterdag en zelfs op zondag is deze beurs geopend. Vanaf 9.15 uur kun je beginnen met beleggen en om 15.15 uur sluit de beurs weer.

Over beleggen met Optie24

Optie24, zo was al eerder te lezen, is de laatste maanden met sprongen vooruitgegaan. Dat was ook op BinaireOptieHandelaar.nl goed merkbaar: de Optie24 review steeg ineens een flink aantal plaatsen. Belangrijke reden voor de plotselinge stijging was het nieuws van Optie24 dat de broker tegenwoordig handelt met gebruik van realtime koersen. Daarbij kunnen we ook nog eens noteren dat de website zeer overzichtelijk is, mede doordat hij in het Nederlands te bekijken is, en dat je als belegger gewoon met iDEAL kunt betalen. Veilig en gemakkelijk dus.

Over beleggen met Optieclub

Bij Optieclub is het gek genoeg een heel ander verhaal. Ook Optieclub biedt iDEAL, realtime koersen en een Nederlandse website. Maar daar houden de gelijkenissen op. In tegenstelling tot Optie24 heeft de Noordwijkse broker geen bonus over voor nieuwe beleggers. Wat bovendien opvalt, is hoe Optie24 zich blijft innoveren. Optieclub blijft hier helaas wat bij achter. Waar we de Optie24 review dan ook zagen stijgen, is de Optieclub review flink gedaald de laatste maanden. Zonde. We hopen dat deze broker snel bijtrekt, want het Nederlandse binaire opties landschap mist variatie aan de top zonder Optieclub.

Meer weten over Optie24 en Optieclub?

Wil je meer weten over deze echte Nederlandse brokers? Lees hier meer over Optie24 en Optieclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>