Binaire opties Nederland

Aandelen Apple kelderen

Aandelen Apple kelderen

‘Bendgate’ doet aandelen Apple geen goed

Aandelen Apple zijn voor beleggers in binaire opties een populaire onderliggende waarde. De technologiereus weet met tot de verbeelding sprekende producten altijd de aandacht te trekken. Helaas voor Apple (en vooral de aandelen) was er deze week minder goed nieuws: de gloednieuwe iPhone 6 kan namelijk buigen in je broekzak. Een vervelend verhaal voor gebruikers, en ook voor aandelen Apple.

aandelen apple

De nieuwe Apple iPhone speelt de dubieuze hoofdrol in een filmpje dat vandaag al 24 miljoen keer werd bekeken. Daarop is te zien hoe eenvoudig het nieuwste toestel van Apple door kan buigen. Het technologiebedrijf ging vandaag in de verdediging tegen deze aantijging. Volgens de maker zijn tot op heden slechts 9 van de vele miljoenen klanten teruggekomen met het toestel. De iPhones voldoen of overtreffen de hoogste kwaliteitseisen, stelt Apple.

Aandelen Apple gingen niet alleen om bovenstaande reden omlaag, zoals aan de koers van vandaag hieronder te zien is. Een andere reden voor het kelderende aandeel was de massale klachten over een update van het besturingssysteem. Het met veel poeha aangekondigde iOS 8 bleek niet goed te draaien op iPhones, met alle gevolgen van dien. De koers van Apple daalde voor het eerst sinds 9 september tot onder de 100 dollar, en kwam uit op 97,87 Amerikaanse dollar. Dat het laagste punt sinds 14 augustus. Toen stonden aandelen Apple op 97.50. Overigens is de koers van het aandeel Apple nog steeds overwegend aan het stijgen, en schommelt het rond hetzelfde niveau van 2 jaar geleden.

aandelen apple

Binaire opties op aandelen Apple handelen?

Binaire opties op aandelen Apple kun je bij verschillende binaire opties brokers handelen. Een van die brokers is de beste binaire opties broker van dit moment: abcOptions. Een ideale broker voor de Nederlandse markt. Je kunt er namelijk met iDEAL geld op je rekening storten en de gehele website – inclusief platform – is in het Nederlands. Kijk dus voor binaire opties op aandelen Apple bij abcOptions. Wil je direct binaire opties afsluiten op aandelen Apple?

>>Klik hier om nu naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>