Binaire Opties Portal

Aandelen Volkswagen

Aandelen Volkswagen

Wanneer binaire opties op aandelen Volkswagen kopen?

Moet je binaire opties op aandelen Volkswagen kopen? En wanneer is het beste moment? Lees hieronder het nieuws dat je moet weten om een beslissing te nemen over het kopen van binaire opties op aandelen Volkswagen.

Erop of eronder

Op dit moment vindt er een vergadering plaats waarin het bestuur hoogstwaarschijnlijk zal beslissen over het lot van CEO Martin Winterkorn. Ingewijden achten de kans klein dat de topman na deze meeting nog over zijn baan beschikt. (Update: Winterkorn heeft inderdaad zijn functie neergelegd.) Een breuk met de voorman zou een opleving in aandelen Volkswagen kunnen veroorzaken. Er zijn echter nog andere factoren die je bij het handelen van deze binaire opties moet meenemen.

Groot verlies

Inmiddels heeft Volkswagen een verlies in marktaandeel doorgemaakt van 22,6 miljard euro. Ter vergelijking: het Franse Renault heeft een totaal marktaandeel van 20 miljard euro. Deze cijfers geven nog maar eens aan wat de ernst van het Volkswagen-schandaal is.

Nog steeds lage koers

De aandelen Volkswagen beginnen alweer licht op te leven. De waarde is ten opzichte van de opening met ongeveer 6,5 procent toegenomen en schommelt rond de 112 – 113 euro. Dat is echter nog steeds fors minder dan de laatste waarde van afgelopen vrijdagmiddag, toen het aandeel nog 162,20 euro waard was. Het is zelfs behoorlijk onder de prijs die voor het aandeel betaald werd na de grote dip op maandag (131,50 euro). Toch is het nog te vroeg om daadwerkelijk te juichen voor (binaire opties op) aandelen Volkswagen.

Komt er nog een klap voor aandelen Volkswagen?

Dat aandelen Volkswagen hun grootste klap hebben gehad, is aannemelijk. Toch wil dit niet per se zeggen dat het aandeel vanaf nu weer gaat stijgen. Er lopen in verschillende landen nog onderzoeken naar de fabrikant. Ook in eigen land heeft VW het zwaar te verduren. Zo onderzoekt de financiële waakhond aldaar of het bedrijf uit financieel oogpunt de berichtgeving heeft gemanipuleerd. Maandag werd bekend dat er 482.000 auto’s in de VS rondrijden met frauduleuze software. VW wachtte echter tot dinsdagmiddag met de aankondiging dat het om in totaal 11 miljoen auto’s ging, wat zorgde voor een tweede dip in aandelen Volkswagen. Was dat met opzet gedaan? De uitkomst van dit onderzoek en de andere vraagstukken zullen hun effect hebben als je binaire opties op aandelen Volkswagen wilt handelen. Wie callopties koopt, doet er daarom verstandig aan op een wat langere termijn te gaan zitten. De weerbaarheid van het Duitse merk zal zich namelijk op de langere termijn wel weer tonen.

Waar handel je binaire opties op aandelen Volkswagen?

Als je binaire opties op aandelen Volkswagen wilt handelen, ga dan naar abcOptions. Je stapt al in vanaf 100 euro en ontvangt een mooie bonus op je eerste storting. Lees hier meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>