Binaire Opties Portal

Optie24 AFM registratie

Optie24 AFM registratie

BinaireOptieHandelaar.nl feliciteert Optie24 met haar AFM registratie!

Optie24 heeft de AFM registratie binnen. Deze volgt op het bericht van enige tijd geleden, toen we meldden dat Optie24 AFM gereguleerd zou worden. Deze felbegeerde registratie houdt in dat Optie24 voldoet aan de nieuwe veiligheidseisen die de AFM (Autoriteit Financiële Markten) heeft gesteld. Hieronder zullen wij uitgebreider ingaan op wat dit voor jou als belegger betekent.

Bevestiging

BinaireOptieHandelaar.nl heeft altijd in Optie24 geloofd, getuige het feit dat deze broker in onze beoordelingen steevast in de top 5 kwam. De uitstekende dienstverlening en toegankelijke instap (al vanaf 50 euro!) voor nieuwe beleggers zijn de grootste redenen voor deze hoge beoordeling. Dat Optie24 nu een AFM registratie heeft, draagt alleen maar bij aan het vertrouwen dat wij al hadden in deze binaire opties broker. Wat ons betreft brengt deze AFM registratie dan ook weinig nieuws met zich mee. We zien het eerder als een bevestiging van de goede service waar Optie24 bij ons al sinds jaar en dag om bekend stond.

Wat houdt de AFM registratie van Optie24 in?

De AFM registratie van Optie24 is sinds 5 september jongstleden van kracht, en volgt op een traject dat deze broker had ingezet om ervoor te zorgen dat de belegger binaire opties kan handelen bij een betrouwbare partij. In deze huidige tijd, waarin veel onbetrouwbare bedrijven nog steeds actief zijn, is het goed als een broker aantoonbaar de juiste papieren in huis heeft om de belegger op de juiste wijze van dienst te zijn.

Volledig gereguleerd

Ten eerste betekent de AFM registratie, dat Optie24 vanaf nu een volledig gereguleerde instantie is. Met andere woorden: op alle activiteiten van deze broker wordt vanaf nu streng toegezien door de financiële waakhond van Nederland. Het mag voor zich spreken, dat een misstap onder dit strikte beleid zwaar bestraft zal worden. Dit toezicht zorgt ervoor, dat nationale en internationale klanten erop kunnen vertrouwen dat Optie24 een veilige handelsomgeving biedt.

Derdengeldenrekening

Optie24 heeft voor de AFM registratie een speciale rekening moeten openen om voor de klant 100 procent zekerheid te garanderen dat het geld veilig staat. Daarom staat e geld bij deze broker op een aparte rekening, waar het veilig en beschermd staat.

Volledige privacy

Uiteraard zijn ook je gegevens volledig beveiligd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een andere partij met je persoonlijke informatie aan de haal gaat. Dat is wel zo’n prettig gevoel.

Dezelfde hoogwaardige service

Voor wat betreft de service verandert er weinig. Die is en blijft van het hoogwaardige niveau dat we altijd al gewend waren van Optie24. Dat betekent snelle en adequate service die volledig Nederlands is. Ook de uitbetalingen binnen 24 uur blijven gegarandeerd. Zoveel verandert er dus niet voor de belegger, het blijft bij het oude vertrouwde!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze broker en wat wij erover te melden hebben? Kijk dan eens bij onze review van Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>