Binaire Opties Portal

‘Dieselgate’: Volkswagen en BMW in de ban?

‘Dieselgate’: Volkswagen en BMW in de ban?

Wat vinden wij van Volkswagen (en BMW) na ‘dieselgate’?

Volkswagen en BMW zullen ‘dieselgate’ – zoals online automagazine het dieselschandaal doopte – niet snel vergeten. Maar voor de resultaten en natuurlijk de beurskoersen geldt niet de emotie van de fabrikant. Daarvoor geldt een veel belangrijkere factor: de consument. Online advertentiesite Marktplaats deed onderzoek naar de emotie van de Nederlandse consument jegens Volkswagen na dieselgate. Lees hieronder het resultaat.

Komt Volkswagen dieselgate snel te boven?

Wat blijkt: Volkswagen is door dieselgate nauwelijks gedaald in populariteit bij de Nederlandse consument. De Nederlander haalt zijn schouders op. Niet omdat er intern zo goed gereageerd is door het Duitse merk, maar eerder omdat de Nederlander over het algemeen niet geeft om dergelijke zaken. Zuinige auto’s worden in ons land gekocht om hun financiële voordeel. Of alles achter de uitlaat dood neervalt, maakt niet uit. De belastingregels maken dat alleen nog maar gekeken wordt naar de financiële kant. Dus Volkswagen heeft door dieselgate weinig te vrezen in Nederland.

Europa en de VS

In Amerika zal dieselgate hoogstwaarschijnlijk langdurige gevolgen hebben. Niet alleen voor Volkswagen, maar voor auto’s met dieselmotoren in het algemeen. In Amerika is deze brandstof in de autobranche niet heel populair, en een imagodeuk zal daar niet bij helpen. In de rest van Europa, waar dieselmotoren een stuk vaker onder de motorkap worden gevonden, is het nog afwachten. Daar zou dieselgate voor VW nog wel een staartje kunnen krijgen. Vooralsnog blijft de koers van aandelen Volkswagen een daling inzetten.

Hoe gaat het met BMW sinds dieselgate?

Ook naar BMW werd met een beschuldigend vingertje gewezen. Dat begon al afgelopen maandag, toen het Beierse merk in 1 adem met VW werd genoemd als mogelijke fraudeurs bij emissietests. Iedereen met binaire opties BMW in de portefeullie, zag de koers even flink zakken. Het Duitse automagazine Autobild deed daar een paar dagen later nog een schepje bovenop, door te stellen dat de BMW X3 20d tot wel 11 keer zoveel uitstootte bij normaal gebruik als bij de emissietests was vastgesteld. Dat zorgde voor een tweede dip in de aandelenkoers die zo mogelijk nog heftiger was. Inmiddels is deze verklaring ingetrokken door Autobild. De uitgevoerde test zou niet representatief zijn. De koers van BMW begint vandaag dan ook aan een voorzichtig herstel. Voor BMW is te hopen dat dieselgate niet nog meer klappen uitdeelt.

Handel binaire opties op dieselgate-merken!

Wat gaat dieselgate nog met de koersen van Volkswagen en BMW doen? Handel zelf in binaire opties op deze automerken en verdien tot wel 85 procent rendement bij winst. Je vindt deze binaire opties bij abcOptions. Lees eerst onze review van abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>